Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Torre Canne

In de hak van Italië is het vissersplaatsje Torre Canne de ideale plek voor een relaxvakantie. Dat komt omdat je hier niet alleen witte zandstranden vindt, maar ook warmwaterbronnen. In Terme di Torre Cane is het dan ook goed toeven. Huur tijdens de vakantie Torre Canne ook eens een auto om de regio Puglia te ontdekken. Trulli-stad Alberobello en ‘witte stad’ Ostuni zijn fotogeniek en zeker een bezoek waard.

Vakantie Torre Canne

Relaxen in Torre Canne

Het Italiaanse Torre Canne heeft een beetje een misleidende naam. In deze vissersplaats in de hak van Italië vind je namelijk geen torens. Op de vuurtoren na dan. Wel zijn er witte zandstranden, luxe hotels en warmwaterbronnen te vinden in Torre Canne. Het is dan ook de ideale plek voor een zonnige relaxvakantie. Bij TUI verblijf je tijdens de vakantie Torre Canne in een luxe hotel aan het strand. Begin de dag met een kop vers gezette cappuccino voordat het zonnen kan beginnen. Afkoelen doe je in het diepblauwe water van de Adriatische Zee. Al kun je natuurlijk ook de Terme di Torre Canne opzoeken en hier een duik nemen in de warmwaterbaden. Ontspanning verzekerd!

Touren door schilderachtig Puglia

Omdat Torre Canne in de schilderachtige regio Puglia ligt is een ontdekkingstocht aan te raden. Huur tijdens de vakantie Torre Canne een auto en trek er op uit. Al na een half uur rijden kom je uit bij Alberobello waar de bekende trulli huisjes staan. Deze kegelvormige huisjes met kalkstenen muren en grijze daken doen het goed op de vakantiefoto’s. Stap vervolgens de auto in om naar de ‘witte stad’ Ostuni te rijden. De witgeklakte huizen, kronkelige straatjes en sfeervolle pleinen in deze stad zijn het verkennen meer dan waard. Op een van de terrassen smul je ondertussen van lokale specialiteiten zoals pasta met aubergine. Met een glas wijn is de vakantie helemaal compleet.