VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Heb je een lang weekend vrij en wil je er graag even uit? Ook dan is een Last Minute stedentrip iets voor jou. Kies voor een van de klassiekers en ga op citytrip naar Londen, Rome of Parijs. Of kies voor een unieke beleving in kleurrijk Marrakech of het bruisende Krakau. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bruisende steden in Europa waar je zo met de trein of auto op korte termijn al naartoe reist…

Last Minute stedentrip klassiekers

Je raakt er nooit uitgekeken, de klassieke stedentrip bestemmingen zoals Londen, Rome of Parijs. Maar ook een stedentrip naar New York of het Zuid-Spaanse Valencia zijn zeer geliefd bij stedentrippers. Wanneer je een Last Minute stedentrip bij TUI boekt sta je binnen een no-time tussen de sinaasappelbomen in Valencia. Of ga naar The City That Never Sleeps om over het bruisende Times Square te struinen. Want met een Last Minute citytrip New York sta je op korte termijn al tussen de wolkenkrabbers of zwaai je naar het Vrijheidsbeeld.

Verrassende en voordelige steden

Het zijn misschien niet de eerste steden waar je aan denkt bij een stedentrip. Maar voor wie op zoek is naar een verrassende Last Minute Stedentrip zijn Krakau en Marrakech echte aanraders. Vlieg op korte termijn naar koningsstad Marrakech in Marokko. Je verwondert je over de kleurrijke winkels en kraampjes terwijl je door de Arabische markt, de souk, slentert. En verderop in het Bahia Paleis voel je je net een prins of prinses tussen de mozaïeken en marmeren wanden. Maar je kunt je ook laten verrassen met een Last Minute Stedentrip naar het Poolse Krakau. Wandel door de met graffiti versierde wijk Kazimierz of bezoek het beroemde historische centrum met het grootste Middeleeuwse marktplein van Europa, Rynek Główny. En als je er toch bent, sla in het centrum dan een bezoek aan een gezellig eettentje niet over, Zapiekanka, een soort Poolse pizzastrokbrood is onze aanrader.

Ook interessant

Stedentrip met strand

  • Beste van beide werelden
  • Cultuur & Zon
  • Highlights bezoeken
Bekijk het aanbod

SMILE

  • Vakantie inspiratie
  • Avonturen van reizigers
  • Reistips voor vertrek
Bekijk de blog

Last Minute Stedentrip met de auto of trein

Voor wie op eigen tempo wil reizen, maar de auto niet bij de hand heeft, stapt in de trein naar steden als Berlijn, Parijs of Brugge. Het voordeel is dat je geen kosten hebt voor een het parkeren en het ook nog eens heel groen bezig. Stippel je liever je eigen route uit? Stap dan in de auto en rijd naar een van de bruisende steden binnen Europa. Wat dacht een stedentrip naar de oudste stad van Duitsland, Trier. Of smul van Belgische lekkernijen in Brussel.