Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Sorrento en Amalfikust

Ga beroemde filmsterren achterna en ontdek tijdens een vakantie Sorrento en Amalfikust zelf hoe mooi deze Italiaanse kustlijn is. Stadjes waar pastelkleurige huizen tegen rotswanden zijn aangebouwd, azuurblauwe baaien waar luxe zeilschepen dobberen en grotten waar abdijen in gebouwd zijn; ze leveren jaloersmakende vakantiekiekjes op. Ontspannen kan op het strand van Maiori, waar ook het hotel van TUI staat.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Sorrento en Amalfikust vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Vakantie Sorrento en Amalfikust
Bekijk alle vakanties Sorrento en Amalfikust (12)

Populaire bestemmingen

Flaneren langs de Sorrento en Amalfikust

Het mooiste van wat Italië te bieden heeft ontdek je tijdens een vakantie Sorrento en Amalfikust. De regio in het zuiden van Italië wordt gezien als een van de mooiste kustgebieden ter wereld. En als je met een huurauto over de kronkelige wegen rijdt en de kleurrijke stadjes in het oog krijgt snap je wel waarom. Mondaine badplaatsen als Positano en Amalfi zijn niet voor niks geliefd bij filmsterren die er komen pronken met hun luxe jachten. Alvast in de stemming komen voor de mondaine zonvakantie? Pak er dan wat reisgidsen bij. De foto’s van pastelkleurige huizen die tegen rotswanden zijn opgebouwd en de blauwe baaien vol zeilschepen zijn in elke reisgids van Italië wel te vinden.

Het schitterende decor van Maiori

Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Sorrento en Amalfikust in het historische stadje Maiori. Vooral de middeleeuwse Santa Maria De Olearia abdij is een bezoek waard. Dat komt omdat deze abdij met catacomben en kapelletjes ín een grot is gebouwd. Uniek! Natuurlijk kun je vanuit het hotel van TUI ook de rotsen afdalen (via smalle straatjes) en het strand van Maiori opzoeken. Geniet van de zon en de voorbijvarende jachten. Of stap zelf een kano in om de onderwatergrotten en romantische baaitjes te verkennen. Vergeet je de camera niet?

Bekijk alle vakanties Sorrento en Amalfikust (12)