Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis

Vakantie Stresa

Verblijf in luxe aan het Maggioremeer tijdens een vakantie in Stresa. Dit stadje ligt in Piemonte in Noord-Italië. Je verblijft er tussen Italiaanse paleizen met weelderige tuinen. Flaneer langs de oevers van het meer en geniet van het zicht op de Borromeïsche eilanden. Levensgenieters opgelet! 'La dolce vita' proef je het beste in de osteria's van Stresa. Eet je graag vis? Dan is een trip naar Isola dei Pescatori een must.

Stresa is 100% luxe met unieke Italiaanse flair

Tijdens een vakantie in Stresa word je vorstelijk ontvangen. Dit stadje ligt aan het Lago Maggiore, in de Piemonte-streek. Om het te bereiken, rijd je met je eigen auto naar Noord-Italië. Onderweg kom je langs Alpen, lieflijke dorpjes, de mooiste paleizen en weelderige tuinen. Hoe luxer de huizen worden, des te dichter je bij Stresa in de buurt komt. Met TUI kun je er zelfs verblijven in een 19 eeuws hotel. Wandel door de schitterende tuin van het hotel en geniet van een Barolo-wijntje op het terras met zicht op het meer. Van hieruit zie je ook de Borromeïsche eilanden liggen. Die bereik je vanuit de haven van Stresa bereik eenvoudig met de boot.

Proef het zoete leven aan het Lago Maggiore

In Stresa krijgt 'la dolce vita' een nieuwe dimensie. Voor levensgenieters gaat er een wereld open aan het Maggioremeer. Het centrum van het dorp bevat talrijke osteria's en restaurants. Hier bestel je elke avond een viergangendiner in Italiaanse stijl. En wie graag vis eet, mag een bezoek aan Isola dei Pescatori niet overslaan. Dit eiland staat bekend om zijn uitstekende visrestaurants. En nu je toch op het water bent, kun je gelijk eilandhoppen naar Isola Bella en Isola Madre. Vooral de paleistuin van Isola Bella is een must. Nadien drink je een espresso in het 15e eeuwse paleis. Zoeter kan de vakantie in Stresa niet worden.

Bekijk alle vakanties Stresa (3)