Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Santiago

Op het Kaapverdische eiland Santiago is voor ieder vakantietype genoeg te beleven. Het eiland wordt versierd door parelwitte stranden, historische steden waar de Afrikaanse sfeer heerst en groene natuurgebieden. Zo kun je bij TUI verblijven in het surfdorpje Tarrafal en genieten van het uitzicht op de Ponta de Atum baai. Of geniet tijdens een vakantie Santiago in de sfeervolle hoofdstad Praia van de kleurrijke markten.

Vakantie Santiago
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle vakanties Santiago (1)

In Afrikaanse sferen op Santiago

Een klein stukje Afrika in de Atlantic. Zo is het Kaapverdische eiland Santiago het best te omschrijven. Hier vind je niet alleen parelwitte stranden, maar ook groene natuurgebieden en kleurrijke steden. Tijdens een vakantie Santiago hoef je je geen dag te vervelen. Bij TUI kun je tijdens de zonvakantie verblijven in een luxe hotel bij de hoofdstad Praia. Het hotel is gebouwd op een klif zodat je vanuit het zwembad kunt uitkijken op de woeste golven van de Atlantische Oceaan. Met een beetje mazzel spot je in de verte walvissen die voorbij zwemmen. Bezoek zeker het koloniale centrum van Praia waar kleurrijke markten, muurschilderingen en stenen huizen het sfeervolle stadsbeeld vormen.

Relaxen in surfdorpje Tarrafal

Volgens velen is het relaxte surfdorpje Tarrafal de mooiste plek op Santiago. Dat komt vooral door het parelwitte strand met de wuivende palmbomen en de kleurrijke vissersbootjes. Maar ook door het diepblauwe water in de Ponta de Atum baai die geliefd is bij duikers. Bij TUI kun je tijdens een vakantie Santiago verblijven in een hotel in Tarrafal. Vanaf het terras heb je uitzicht op de baai en kun je onder genot van een grogue de surfers gade slaan. Wil je meer zien van Santiago en bijvoorbeeld de ‘Vallei van de Duizend Palmbomen’ en de oude hoofdstad Cidade Velha bezoeken? Kies bij TUI dan voor een rondreis Santiago waarbij je per huurauto op avontuur gaat.

Bekijk alle vakanties Santiago (1)