Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Nalaguraidho

Een magische plek waar de onvergetelijke momenten elkaar opstapelen. Zo kun je Nalaguraidho het beste omschrijven. Dit koraaleiland hoort bij de Malediven en wordt versierd door parelwitte stranden, wuivende palmbomen en helderblauw water van de Indische Oceaan. Tijdens een vakantie Nalaguraidho kun je verblijven in een waterbungalow en de kleurrijke vissen onder het terras zien zwemmen. Al kan met ze duiken natuurlijk ook.

Een duik in paradijselijk Nalaguraidho

Het klinkt misschien niet heel erg tropisch, maar Nalaguraidho is rechtstreeks afkomstig uit het paradijs. Dit koraaleilandje behoort tot de Malediven dat weer wordt gezien als heuse bounty-plek. Je bent de houten watervilla’s vast wel eens tegengekomen op foto’s in reisgidsen. In zo’n villa kun je tijdens een vakantie Nalaguraidho verblijven. Wordt wakker met uitzicht op het helderblauwe water van de Indische Oceaan terwijl kleurrijke vissen onder het terras door zwemmen. Goed om te weten is dat het luxe hotel van TUI beschikt over een duikschool. Je kunt dan ook heel makkelijk de tropische onderwaterwereld in duiken en schildpadden, dolfijnen, walvissen en haaien bewonderen.

Magische momenten op de Malediven

Na een onvergetelijke duik kun je tijdens de vakantie Nalaguraidho makkelijk opdrogen. Spoel het zoute zeewater af onder de buitendouche bij de beachbungalow voordat het zonnen kan beginnen. Voor het luxe hotel van TUI ligt een strand dat witter dan wit is. De wuivende palmbomen, de zon die hoog aan de hemel staat en het zacht kabbelende water zorgen voor een magische omgeving. Als de ober dan ook nog een kokosnoot komt brengen is het plaatje helemaal compleet. Maak je om het diner maar geen zorgen. Je verblijft op Nalaguraidho op basis van halfpension met keus uit 5 verschillende restaurants. Dineer bijvoorbeeld onder de sterrenhemel op het strand.

Bekijk alle vakanties Nalaguraidho (1)