Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Karon Beach

Op het Thaise eiland Phuket bruist het tijdens een vakantie Karon Beach. Dit parelwitte strand ligt aan de westkant van het eiland aan een halvemaanvormige baai. Het diepblauwe water van de Andaman Zee én de groene bomen zorgen voor een idyllisch decor. In de avonduren is het centrum van Karon Beach ‘the place to be’. Wandel langs de kraampjes vol sarongs en gefrituurde insecten of zoek een neon verlichtte bar op voor karaoke.

Idyllische zonvakantie op Karon Beach

Jezelf onderdompelen in de Thaise cultuur en ondertussen genieten van een idyllische zonvakantie is wat je doet tijdens een vakantie Karon Beach. Dit langgerekte strand ligt aan de westkant van het eiland Phuket en grenst aan een halvemaanvormige baai. Het azuurblauwe water van de Andaman Zee, het witte zand én de schaduwrijke bomen zorgen voor een tropisch decor. Hier is het overdag dan ook goed toeven onder de zon. Afkoelen doe je door te snorkelen. Al kun je natuurlijk ook het zwembad in plonsen bij het hotel van TUI. Deze ligt op loopafstand van Karon Beach dus zet de slippers maar vast klaar.

De Thaise cultuur proeven

In de avonduren bruist het centrum van Karon Beach. Bij Thailand denk je vast al snel aan kraampjes waar ze insecten frituren, bars met neonlichten en winkels vol kleurrijke sarongs? Dit decor tref je ook aan tijdens een vakantie Karon Beach. Op elke hoek van de straat kom je ogen tekort. Stap zeker ook eens binnen bij de boeddhistische Wat Suwan Khiri Khet tempel met zijn kleurrijke pagodes en vele Boeddhabeelden. Twee keer per week wordt er in de tempel een markt georganiseerd en smul je van gerechten als pad thai en sticky rice. In de tropische tuin bij het hotel van TUI kun je bijkomen met een fruitcocktail. In een hangmat. Tussen de palmbomen. Idyllischer kan bijna niet.

Bekijk alle vakanties Karon Beach (1)