NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Noord-Ari Atol

Als het paradijs bestaat dan moet het Noord-Ari Atol op de Malediven zijn. Deze eilandgroep ligt in het kraakheldere water van de Indische Oceaan en bestaat uit allerlei atollen. Bij TUI kun je kiezen voor een vakantie Noord-Ari Atol en verblijven op dit parelwitte koraaleiland. Stranden, wuivende palmbomen en een kleurrijk onderwaterleven vormen het decor. Hier draait het allemaal om luieren met een kokosnoot en snorkelen.

Op vakantie in het paradijs

Een onbewoond eiland met wuivende palmbomen, parelwitte stranden en kraakhelder water. Dat is het decor van een vakantie Noord-Ari Atol. Dit atol hoort bij de Malediven dat bekend staat als paradijs op aarde. Bij TUI verblijf je tijdens de zonvakantie op dit koraaleilandje in een luxe 4 sterren hotel. Begin de dag met een duik in het panoramazwembad en spot in de verte dolfijnen en walvissen die in de Indische Oceaan zwemmen. Of begraaf je voeten in het warme zand, laat de ober een kokosnoot brengen en geniet van de tropische omgeving. En genieten kost op Noord-Ari Atol geen enkele moeite. Vanwege het paradijselijke decor is het alsof je in het Hof van Eden bent beland.

Duiken op de Malediven

De Malediven staat niet alleen op nummer 1 als perfecte honeymoonbestemming. De eilandengroep is ook een ideale duikbestemming. Het kleurrijke onderwaterleven en het kraakheldere water van de Indische Oceaan zorgen voor optimale condities voor duiken en snorkelen. Kies bij TUI voor een vakantie Noord-Ari Atol en je verblijft in een hotel met eigen duikschool én een ‘huisrif’ voor de deur. Vanaf het parelwitte strand loop je het zeewater zo tegemoet en wordt je verwelkomt door ongerepte koraalriffen. Schildpadden, zeepaardjes en anemoonvisjes vergezellen je tijdens het snorkelen. In dieper water kun je goed duiken en dolfijnen, walvissen en haaien spotten.

Bekijk alle vakanties Noord-Ari Atol (1)