Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Palmar

Zoek niet verder als je op zoek bent naar een exotische, maar duurzame vakantie. Op het tropische eiland Mauritius ligt Palmar met een ecologisch verantwoord 4 sterrenhotel. Bij TUI verblijf je in dit hotel aan zee tijdens een vakantie Palmar. Smul van lokaal gekweekte gerechten, plons de Indische Oceaan in om de koraalriffen te bewonderen of zoek een hangmat op tussen de wuivende palmbomen. Dat wordt genieten.

Vakantie Palmar
  • Voordeeltarieven met Emirates
  • Smeltkroes van culturen

Het exotische Palmar

Een tropische honeymoon, een luxe zonvakantie, een romantische vliegvakantie; je viert het in Palmar. Deze exotische badplaats ligt op het Afrikaanse eiland Mauritius dat bekend staat om zijn hagelwitte palmenstranden en luxe resorts. Tijdens een vakantie Palmar is dat niet anders. Bij TUI verblijf je in een 4 sterrenhotel aan de Indische Oceaan. Het helderblauwe water nodigt ’s ochtends meteen uit voor een duik. Al is het alleen maar om de kleurrijke koraalriffen vol schildpadden, roggen en anemoonvisjes te bewonderen. En snorkelen doe je hier natuurlijk hand in hand met je partner.

Duurzaam genieten

Je voeten in het warme zand steken, een boekje lezen in de hangmat tussen de palmbomen of aan de rand van het zwembad van een mojito sippen; zo hoort een vakantie te zijn. En tijdens de vakantie Palmar doe je dat in een ecologisch hotel. Badkamerproducten krijg je in navulbare flesjes en in de restaurants in het hotel worden 100% biologische en lokaal gekweekte gerechten geserveerd. Je vliegreis wordt zo meteen duurzaam gecompenseerd. Win-win. ’s Avonds vanaf het terras met zeezicht de zonsondergang bekijken maakt de vakantie helemaal compleet. Romantiek verzekerd!