NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Igalo

Op zoek naar de ultieme relaxvakantie in Montenegro? Bezoek dan het modderbad van Igalo die een heilzame werking zou hebben. Wanneer je last hebt van spier- en gewrichtsproblemen is Igalo een goede bestemming waar veel wellness is te vinden. Na een modderbad in dit kuuroord is het tijd voor wat meer avontuur. Maak een dagtrip naar Herceg Novi, het nabijgelegen stadje waar het kasteel Forte Mare dé bestemming is die je niet gemist kan hebben.

Vakantie Igalo
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle vakanties Igalo (2)

Modderbad in kuuroord Igalo

Bekijk de speciale kant van Montenegro tijdens een vakantie in Igalo. Aan de baai van Kotor waar de Adriatische Zee het Montenegrijnse binnenland binnendringt ligt dit zonovergoten kuuroord. Deze plaats heeft een perfect klimaat voor mensen met spier- en gewrichtsproblemen. Veel toeristen komen hier een reumakuur volgen. De baai is een van de mooiste baaien van de wereld met dank aan zijn hoge bergen en begroeide flora van cipressen en kleurrijke citrusbomen. Ruik je de natuur al?
De baai staat bekend om het zeemodder dat een heilzame werking zou hebben. Waag je aan deze natuurlijke spa en neem na afloop een verfrissende duik in de Adriatische Zee. Liever in het hotel ontspannen? Verblijf dan in het 4 sterren hotel van TUI waar je kan genieten van uitgebreide wellness en verschillende sauna’s en zwembaden. Optimaal ontspannen tijdens je vakantie in Igalo.

Op culturele tour in Herceg Novi

Zin in meer avontuur? Maak dan een dagtrip naar het naastgelegen dorp Herceg Novi. Met verschillende historische bezienswaardigheden hoeft de cultuurliefhebber zich niet te vervelen. Vele trappen en smalle straatjes leiden je naar het pronkstuk van de stad: het kasteel Forte Mare. Gebouwd door de Bosnische koning Tvrtko in de 14e eeuw. Het uitzicht vanaf hier zorgt gegarandeerd voor de mooiste vakantiefoto’s. Daarmee is Igalo de ideale bestemming voor zowel een ontspan- als cultuurvakantie.

Bekijk alle vakanties Igalo (2)