Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis

Vakantie Renesse

Bent u een echt strandmens en zit u niet graag al te lang in de auto naar uw vakantiebestemming? Dan is een vakantie Renesse zeer geschikt. Deze badplaats ligt aan het Noordzeestrand en biedt voor ieder wat wils: zonnen, (kite)surfen, zwemmen en wandelen. Na afloop geniet u in een van de vele strandpaviljoens van Zeeuwse mosselen. Of gaat u nog even verder wandelen over de 'North Sea Trail'?

Uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Als u het weer voor lief neemt, kunt u ook van een strandvakantie genieten in Zeeland, namelijk in Renesse.
De Noordzee, die het eiland Schouwen-Duiveland omringt, brengt verkoeling, wind en zilte zeelucht met zich mee. En geen enkele dag ziet de zee er hetzelfde uit.
Renesse is een fijne badplaats centraal gelegen aan de fraaie strook Noordzeestrand, van ruim 20 kilometer lang. De stranden zijn opgedeeld in verschillende typen: van sfeervolle familiestranden tot natuurstranden en (water)sportstranden.

Verdeeld over het Noordzeestrand vind u tal van strandpaviljoenen waar u kunt bijkomen van een zwemtocht of een lange strandwandeling. En… niet te vergeten; heerlijke Zeeuwse lekkernijen kunt proeven. Een voorbeeld van een strandpaviljoen is 'De haven van Renesse', waar u verse Zeeuwse mosselen kunt proeven en de echte zoetekauw bestelt hier een Zeeuwse bolus.
Uniek aan dit gezellige strandpaviljoen is dat er een museum in is gevestigd over onder andere zeehonden, oude haven en piraterij. Goed om te weten: het strandpaviljoen is ook in de winter 7 dagen per week open.

'North Sea Trail'

U kunt zich hier echter ook op andere manieren vermaken tijdens een vakantie Renesse. Behalve de zee nodigt ook het duinlandschap en de bosrijke omgeving uit om verkend te worden. Zo loopt de Europese wandelroute E9, ook wel de ‘North Sea Trail’ genoemd, door Renesse. Deze route loopt van Portugal langs de kust naar de Baltische staten. Vanuit uw hotel van TUI loopt u zo hier naar toe.

Bekijk alle vakanties Renesse (2)