Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantiepark Zuid-Holland

Wanneer je stad, strand en avontuur wilt combineren ben je bij een vakantiepark in Zuid-Holland van TUI aan het juiste adres. Deze veelzijdige provincie in het westen van Nederland heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Wandel door de duinen en over eindeloze zandstranden, bezoek Den Haag of Rotterdam of ga op avontuur in het vakantie- en attractiepark in Wassenaar. 

Vakantiepark Zuid-Holland
Vakantieparken Zuid-Holland (7)

Populaire bestemmingen

Combineer stad en strand in Zuid-Holland

Genieten van een strandvakantie kan ook gewoon eigen land. Nadat je bent uitgeslapen trek je je slippers aan en pak je een strandlaken. Vanaf het vakantiepark in Zuid-Holland loop je namelijk zo tussen de duinen door het strand op voor een wandeling door de branding. De zilte zeewind blaast al je zorgen weg. Tijd om samen te genieten van zon, zee en strand. Heb je genoeg van het zand tussen je tenen? Het vakantiepark ligt aan de rand van Den Haag. Ideaal voor een dagje shoppen, een bezoek aan het Binnenhof. Maar je kunt ook op de fiets stappen naar de boulevards Kijkduin en Scheveningen voor een verfrissend drankje.

Een avontuurlijk vakantiepark in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar meer avontuur? Ga dan met de hele familie naar Wassenaar. Vanaf dit vakantiepark in Zuid-Holland loop je zo het attractiepark in je ‘achtertuin’ in voor een spannend ritje in de Dragonfly of trek je zwemkleding aan voor het glijbanenparadijs in het Tikibad. En wist je dat dit vakantiepark in Nationaal Park Hollandse Duinen ligt? Ideaal voor wie een drukke dag in het attractiepark wil afwisselen met een wandeling door het duinenlandschap. Wie weet spot je zelfs reeën en vossen.

Vakantieparken Zuid-Holland (7)