Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Scheveningen

Luxueus vakantie vieren? Dat kan ook in eigen land tijdens een vakantie in Scheveningen. In de provincie Noord-Holland verblijft u in een 5 sterren hotel van TUI met het strand van Scheveningen voor de deur. Ideaal om de dag te beginnen met een strandwandeling in de zilte Noordzeelucht. Ga lekker flaneren over de Pier of loungen bij ‘Beachclub Twins’ aan de boulevard. En sluit de dag in stijl af met een musical in het AFAS theater.

Luxueus vakantie vieren in Scheveningen

Vier dit jaar uw strandvakantie in eigen land in de bruisende badplaats Scheveningen gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Als u de gordijnen van uw luxe hotelkamer open schuift, kijkt u zo over de Noordzee uit. Na een uitgebreid ontbijt op de kamer loopt u zo naar het zandstrand voor een heerlijke wandeling. Binnen no time bent u bij de rode vuurtoren van Scheveningen, het pronkstuk van deze badplaats. Beklim de treden voor een mooi uitzicht over de Noordzee, of wandel nog een paar 100 meter verder naar de vissershaven voor een portie verse vis bij ‘The Harbour Club’ aan de Dr. Lelykade.

Flaneren op de Pier

Wie aan een autovakantie Scheveningen denkt, denkt niet alleen aan het strand maar ook aan de andere trekpleisters van deze badplaats; de Pier van Scheveningen, de levendige bars en ‘Sealife’. Vanaf het luxe hotel van TUI is het een paar honderd meter lopen naar de Pier waar het heerlijk flaneren is. Vanaf de Pier heeft u een fraai uitzicht over de Noordzee en over het strand met haar vele beachclubs aan de boulevard. Kunt u alvast kiezen waar u zo lekker gaat loungen met een drankje in de hand. Bijvoorbeeld bij ‘Beachclub Twins’. Deze ligt trouwens bij ‘Sealife’ waar je een inkijkje krijgt in de onderwaterwereld in meer dan 50 aquaria en ruim 3.000 dieren. Vooral de onderwatertunnel is mooi. Hier zwemmen de zeeschildpadden en haaien veilig over u heen.

Een muzikaal avondje uit

Als u ’s avonds terug bent van een dag vol leuke bezienswaardigheden kunt u in het luxe hotel even lekker ontspannen met een diner bij het restaurant van het hotel ‘Waves’. Terwijl de chefkok uw gerechten bereidt, heeft u een prachtig uitzicht over de Noordzee. Heeft u hierna nog zin om uit te gaan? Sluit de dag af in stijl met een musical bij het AFAS circustheater. Dit theater ligt praktisch naast het hotel. Met een korte wandeling van 400 meter stapt u in de wereld van muziek en dans en beleeft u een avond om nooit meer te vergeten.

Bekijk alle vakanties Scheveningen (3)