COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Noord-Holland

Vakantie Noord-Holland

  1. Vakantie
  2. Nederland
  3. Noord-Holland

Kies bij TUI voor een vakantie Noord-Holland en begin de vliegvakantie vanaf Schiphol op een relaxte manier. Je overnacht namelijk in een hotel op Schiphol waar je 14 dagen lang gratis kunt parkeren. De shuttle brengt je naar de luchthaven. Wil je liever Amsterdam in? Dat kan met de bus en de tram. En na een dag sightseeing in onze drukbezochte hoofdstad kun je in het luxe hotel ontspannen door de sauna op te zoeken.

Populaire bestemmingen

Amsterdam(5) Amsterdam Egmond aan Zee(1) Egmond aan Zee

Overnachten op Schiphol

Ga je binnenkort op reis met vertrek vanaf Schiphol? Kies bij TUI dan voor een vakantie Noord-Holland en begin de vakantie met een overnachting in een hotel op de luchthaven. Dat scheelt je een hoop stress. Op de dag van vertrek heb je geen last van files en angst om je vlucht te missen. Je begint de dag namelijk met een uitgebreid ontbijt voordat de shuttle je gratis naar Schiphol brengt. En de auto mag je 14 dagen laten staan bij het hotel. Dat scheelt je ook weer dure parkeerkosten op Schiphol. Zo’n overnachting op Schiphol is ook ideaal als de vlucht vroeg in de ochtend vertrekt.

Een luxe hotel bij Schiphol

Natuurlijk zijn Amsterdam en Noord-Holland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net zoals Amsterdam en Schiphol dat zijn. Een hotel net buiten Schiphol is dan ook de ideale plek voor rustzoekers die Amsterdam willen bewonderen. Het moderne hotel staat aan de rand van de stad nabij de bus en de tram. Met deze vervoersmiddelen kun je tijdens de vakantie Noord-Holland naar hartje Amsterdam reizen. En aan het eind van de dag zorgt de sauna in het 4 sterren hotel voor ontspanning. Overigens kun je vanuit dit luxe hotel ook naar Schiphol reizen met de gratis shuttle.

Op citytrip naar Amsterdam

Dankzij de vele musea, kanalen en terrassen is Amsterdam een populaire stad. Toeristen van over de hele wereld komen naar onze hoofdstad om de dure grachtenpanden te bewonderen. Al helpen de coffeeshops stiekem ook een beetje mee. Als Nederlander mag een bezoek aan Amsterdam eigenlijk niet ontbreken. De citytrip in eigen land kun je compleet maken door een overnachting in een luxe hotel bij te boeken. En die van TUI staan tijdens een vakantie Noord-Holland net buiten de stad vlakbij Schiphol. Zo heb je ’s nachts geen last van toeristen en kun je heerlijk slapen.

Bekijk alle vakanties Noord-Holland (23)