COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Zuid-Holland

Vakantie Zuid-Holland

  1. Vakantie
  2. Nederland
  3. Zuid-Holland

Wel eens gedacht aan een vakantie in eigen land? De provincie Zuid-Holland heeft als bestemming veel in zijn mars. Zo kun je naar Den Haag om een kijkje te nemen bij het bestuurscentrum: het Binnenhof. En losgaan in attractiepark Duinrell met het bijhorende Tikibad. Met TUI verblijf je namelijk op een vakantiepark bij dit attractiepark. Hoe leuk is dat voor de kids? Maar Zuid-Holland heeft nog meer: wat dacht je van een stedentrip naar het moderne, dynamische Rotterdam.

Zuid-Holland: een veelzijdige bestemming

Voor een fijne vakantie of een weekend weg met het gezin hoef je echt niet per se de grens over. Ook in Nederland heeft iedere provincie zo zijn eigen karakter en aantrekkingskracht. Zo ook Zuid-Holland, direct aan de Noordzee. Met TUI kun je verblijven op een 4 sterren vakantiepark in Wassenaar. En waar staat Wassenaar nu echt om bekend? Attractiepark Duinrell zullen de kids roepen. Natuurlijk kun je ook niet om een dagje naar Den Haag heen. Hier maak je kennis met het Haagse leven. Zo kun je naar het Haags Historisch Museum of een bezoek brengen aan een van de belangrijkste gebouwen van Den Haag: het Binnenhof. Hier krijg je een kijkje in het bestuurscentrum van ons land en zie je waar de Troonrede jaarlijkse door het koningshuis wordt voorgelezen. Zodra de avond valt is de pier van Scheveningen een aanrader. Hier staat dagelijks verse vis op het menu.

Kilometers aan plezier in Duinrell

Tijdens een vakantie Zuid-Holland kun je veel dagen spenderen in Duinrell. De camping ligt als het ware bij het attractiepark. Ideaal voor een familievakantie want Duinrell is een feest voor iedereen. Het welbekende Tikibad, het grootste indoor waterpark van de Benelux, is ook op het park gelegen. Maar liefst 16 glijbanen zorgen hier voor 1,3 kilometer aan glijplezier. Het zoeven van de glijbanen wissel je hier af en een ontspannen moment in de Lazy River. Of misschien durf je de 15 meter hoge Dragonfly wel aan. De kleine kinderen kunnen ronddrijven in de mega ballenbak of een treinritje maken in de Locomotion.

Het moderne en dynamische Rotterdam

Een vakantie Zuid-Holland heeft nog meer in petto: namelijk de havenstad Rotterdam. Dit ‘Manhatten aan de Maas’ leent zich perfect voor een stedentrip. Loop je het luxe hotel van TUI uit dan kom je terecht in een dynamische stad. Vanaf de Erasmusbrug kijk je uit op de skyline met imposante skyscrapers. De Euromast is zo’n wolkenkrabber waarbij de uitkijktoren zorgt voor een indrukwekkende panorama over de stad. In de verte zie je misschien wel de Markthal. Dit is niet alleen een foodwalhalla maar ook een architectonisch hoogstandje. Kijk zeker eens tijdens het proeven van de aanwezige delicatessen omhoog. Hier zie je het grootste kunstwerk van Nederland: het kleurrijke ‘Horn of plenty’.

Bekijk alle vakanties Zuid-Holland (18)