Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Zillertal Arena

Houd je van berglandschappen en actief bezig zijn? Dan is de Zillertal Arena een perfecte plek. Dit gebied in het ‘groene hart van Oostenrijk’ wordt versierd door dichte bossen vol kletterende watervallen, weilanden vol Edelweiss en hoge bergen. Dankzij de vele wandel- en fietspaden kun je tijdens een vakantie Zillertal Arena alle kanten op. Bewonder de Krimml watervallen en maak eens een ritje in de spannende Arena Coaster.

Een actieve vakantie in de Zillertal Arena

In de Zillertal Arena zorgen de adembenemende landschappen voor een onvergetelijke vakantie. Bossen waar watervallen naar beneden kletteren, groene weilanden vol witgekleurde Edelweiss en imposante bergen vormen het decor in deze streek in Oostenrijk. Dankzij de vele wandelroutes, mountainbikepaden en klimbossen is een vakantie Zillertal Arena echt iets voor de actieveling. En dan hebben we de bergmeertjes en rodelbanen nog niet eens benoemd. Bijkomen doe je aan het eind van de dag in het hotel van TUI waar de sauna is opgewarmd en het diner voor je klaar staat. Overnacht je in een appartement? Dan kun je met het hele gezin fonduen.

Onvergetelijke momenten in ‘het groene hart van Oostenrijk’

Bij TUI kun je in de Zillertal Arena kiezen voor de dorpjes Krimml, Gerlos en Konigsleiten. Vooral Gerlos ken je misschien wel als bekende wintersportbestemming. In de zomermaanden is Gerlos de ideale uitvalbasis voor een bezoek aan het National Park Hoge Tauern, ook wel ‘het groene hart van Oostenrijk’ genoemd. Verblijf je in het luxe hotel in Krimml? Dan kun je niet om de gelijknamige watervallen heen. Zet tijdens de autovakantie ook eens koers naar het dorpje Zell voor een ritje in de 1.450 meter lange alpenachtbaan ‘Arena Coaster’. Via steile bochten en heuse loopings ontdek je het landschap op een spannende manier.

Bekijk alle vakanties Zillertal Arena (18)