Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Zell am Ziller

Vakantie Zell am Ziller

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Tirol
  4. Zillertal
  5. Zillertal Arena
  6. Zell am Ziller

Tijdens een vakantie in Zell am Ziller hoeft niemand zich te vervelen. Dit 'gemütliche' dorp in het Oostenrijkse Zillertal is een favoriete bestemming onder wandelaars, actievelingen, cultuurliefhebbers en families. Zo ontdek je in de omringende bergweiden en Zillertaler Alpen zo'n 150 kilometer wandelroute en bezoek je in mei het traditionele Gauderfest. Met de kinderen op vakantie? Plan dan zeker een dagje in het Sparrenboskasteel.

Actieve vakantie in Zell am Ziller

Een vakantie in Zell am Ziller brengt je naar het hart van het Zillertal in Oostenrijk. Groene bergweiden strekken zich rondom dit gezellige dorp uit. Cultuur en tradities gaan hier hand in hand met sport en activiteiten voor het hele gezin. Je slaapt er in een appartement of hotel van TUI midden in het centrum. Je wordt er gelijk getrakteerd op uitzicht op de Zillertaler Alpen. Kom je om te wandelen? Bij Zell am Ziller heb je keus uit maar liefst 150 kilometer wandelroute.

Bezoek het Gauderfest

Wie in mei op vakantie gaat naar Zell am Ziller, loopt kans om het grootste volksfeest van Tirol mee te maken. Elk eerste weekend in mei wordt namelijk het Gauderfest georganiseerd. De brouwmeester van Zillertal Bier trapt het meerdaagse feest af door het eerste biertje te tappen. Tijdens het Gauderfest kijk je je ogen onder andere uit bij de optocht waarbij iedereen verkleed gaat in Lederhosen en Tiroler hoeden.

Met kinderen naar Zell am Ziller

Samen met de kinderen ontdek je in Zell am Ziller allerlei leuke activiteiten. Neem ze bijvoorbeeld mee naar het Sparrenboskasteel op de Rosenalm. Klauteren, knutselen, ravotten en glijden, in deze speeltuin midden in het bos is genoeg te beleven. Voor wat meer adrenaline is de Arena Coaster zeer geschikt. Deze 1.450 meter lange rodelbaan heeft namelijk volop steile bochten én loopings. Alleen voor echte waaghalzen dus...

Bekijk alle vakanties Zell am Ziller (2)