Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Maria Alm

Voor een actieve vakantie in het Salzburgerland zit je goed in het zonovergoten Maria Alm. Dit dorp vol Oostenrijkse bergchalets ligt onderaan het massief van de Steinerne Meer. De 300 kilometer aan wandelroutes zal wandelliefhebbers zeker aanspreken. Daarnaast leent de vakantie in Maria Alm zich prima voor mountainbiken, raften en kanoën. En de kinderen? Die vermaken zich zeker in het speelparadijs bovenop de Natrun.

Volop sport en activiteit in Maria Alm

Een vakantie in Maria Alm is geknipt voor actievelingen en families met kinderen. Dit dorp ligt op een schitterende plek in het noorden van Oostenrijk, vlakbij de Duitse grens. Rondom Maria Alm strekken de groene bergweiden zich uit, met op de achtergrond het bergmassief van de Steinernes Meer en Hochkönig. Beide zijn iconisch voor het Salzburgerland. Wandelaars ontdekken in deze vallei zo'n 300 kilometer aan wandelpaden. Daarnaast kun je ook nog eens heerlijk kanoën en raften op de Urslau-rivier. Na al die inspanning kom je echt thuis in het hotel van TUI. Dit ligt in het centrum van Maria Alm, vlakbij het centrale dorpsplein met zijn witte kerk, winkels en restaurants.

Maria Alm is een paradijs voor kinderen

Samen met de kinderen op vakantie naar Maria Alm? Dat is een uitstekend idee! Je verblijft dan bijvoorbeeld net buiten het dorp, in een hotel dat zich compleet richt op de kids. Dankzij de kinderclubs, speelruimten en speciale kinderbuffetten voelt het kroost zich hier zeker thuis. Ook voor dagjes uit zit je in Maria Alm goed. Neem de kinderen bijvoorbeeld mee op een wandeltocht vol ontdekkingen in de Urslau-vallei. Of ga samen op avontuur in de speeltuin op de Natrun. Hier staan verschillende speeltoestellen om lekker stoom af te blazen. Vooral de vijf lange glijbanen door het bos garanderen urenlang speelplezier.

Bekijk alle vakanties Maria Alm (2)