COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Pillerseetal

Vakantie Pillerseetal

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Pillerseetal

Boek een vakantie naar het Pillerseetal, tussen de bergtoppen van de Kitzbüheler Alpen. Deze streek, dat op de grens ligt van de deelstaten Salzburgerland en Tirol, kenmerkt zich door een afwisselend landschap van rotsformaties, alpenweiden en meren. De ideale plek dus voor een actieve vakantie in Oostenrijk. Huur bijvoorbeeld fietsen bij het hotel in Fieberbrunn en rijd naar de top van de Streuböden met zijn rodelbaan.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Pillerseetal vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Populaire bestemmingen

Fieberbrunn(4) Fieberbrunn

Op autovakantie naar het Pillerseetal

Als je een autovakantie naar het Pillerseetal boekt, dan zul je versteld staan van de adembenemende natuur in deze streek in Oostenrijk. Het Pillerseetal, dat op de grens ligt van de deelstaten Tirol en het Salzburgerland en je met eigen vervoer of de bus in 9 uur bereikt, ligt ingebed tussen de hoge bergtoppen van de Kitzbüheler Alpen. Naast imposante rotsformaties staat het Pillerseetal bekend om zijn kraakheldere meren, zoals de Lauchsee bij Fieberbrunn, die omringd worden door groene alpenweiden met rondgrazende koeien. Een goede uitvalsbasis om dit adembenemende landschap verder te verkennen is het 4 sterren hotel in Fieberbrunn, dat beschikt over ruime gezinskamers. Ideaal dus voor een familievakantie met kinderen!

Fietsen huren bij het hotel in Fieberbrunn

Een actieve vakantie in Oostenrijk start al bij het hotel in Fieberbrunn. Hiervandaan vertrekken veel wandel- en fietsroutes, voor elk niveau, door de natuur. Huur bijvoorbeeld een fiets bij het hotel van TUI en maak een tocht, die ongeveer 2 uur duurt, van Fieberbrunn naar Streuböden 260. Bij deze route rijd je slingerend via de hoge toppen van de Alpen naar de Lauchsee, een kraakhelder meer, om vervolgens op de Streuböden te eindigen. Het eindpunt van deze fietsroute is voor de kleine oogappels het begin van een nieuw avontuur. Op de Streuböden ligt namelijk een rodelbaan van 1 kilometer lang, die langs de bergtop naar het dal loopt. Vergeet niet, terwijl je op een comfortabele tweezitter naar beneden flitst, even te lachen naar het vogeltje tijdens een vakantie in het Pillerseetal!

Bekijk alle vakanties Pillerseetal (7)