VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Saalbach

Last Minute Saalbach

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Salzburgerland
  4. Saalbach

Zomer of winter, de omgeving van Saalbach zorgt voor vermaak. Maak in de zomer gebruik van de 400 kilometer aan wandelroutes en ontdek de frisse Alpenweiden. Of ga voor een mountainbikerit en pak een indrukwekkend uitzicht mee over de Kitzbüheler Alpen. In de winter word je beloond met zo’n zelfde uitzicht, maar dan op de ski’s. Want met 270 kilometers aan pistes ben je in de winter met een Last Minute Saalbach wel even zoet.

Kilometers wandelen in Saalbach

Het populaire Saalbach ligt in het Oostenrijkse Salbzburgerland. Het wordt omgeven door de Kitzbüheler Alpen. Met TUI veblijf je in een typisch Oostenrijkse chalets, te midden van frisse Alpenweiden. Vanaf hier ontdek je gemakkelijk de 400 kilometer aan wandelroutes. Een bijzondere is de ‘seven summits’. De naam zegt het al: de 24 kilometer lange wandeling kom langs de 7 hoogste toppen van het Glemmtal gebied. De uitdagende route is vooral geschikt voor de geoefende wandelaar. Maar voor beginners is er ook  genoeg. Neem bijvoorbeeld de Heimat-Rundweg. Ideaal voor het hele gezin. Stop vooral even bij de Montelino’s Mountain peak speeltuin. Na een lange wandeling wacht daar een fijne belonging: een indrukwekkend uitzicht over de Kitzbüheler Alpen. Zulke vergezichten pak je ook mee tijdens een mountainbikerit. En als mountainbiker heb je de keuze uit maar liefst 700 kilometer aan routes.  

Last Minute op wintersport in Saalbach

Last Minute op wintersport? Saalbach Hinterglemm is hét wintersportdorp van de Kitzbüheler Alpen. Dat komt vooral door het aantal pistes: met maar liefst 270 kilometer ben je wel even zoet. En die zijn gevarieerd. Ski van de brede blauwe piste of neem de uitdagende zwarte afdaling. De allerkleinsten en beginners leren skiën op de oefenpiste. Na een actieve dag duik je in Saalbach Hinterglemm zo de après-ski in. Die gaat door tot in de vroege uurtjes. Daarentegen vind je rust en ontspanning in het luxe hotel van TUI. En die is met een Last Minute Saalbach All Inclusive. Niet vergeten: bij het hotel krijg je de gratis Jokerkaart. Die geeft je toegang tot héél veel attracties, zowel in de winter als de zomer. Denk aan het freeridepark op de Reiterkogel en het openluchtzembad in Saalbach.  

Bekijk alle Last Minutes Saalbach (2)