NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Povoa de Varzim

In de Portugese havenstad Póvoa de Varzim beleef je een vakantie vol culturele hoogtepunten en schilderachtige landschappen. De stad behoort tot de Costa Verde en wordt omringd door groene heuvels, wijngaarden en geurige olijfbomen. Tijdens een vakantie Póvoa de Varzim kun je heerlijk wandelen. Of zoek de gouden stranden aan de Atlantische Oceaan op. Cultuur proeven doe je in de kleurrijke stad zelf met een glaasje Port.

Vakantie Povoa de Varzim

De rustige natuur van de Costa Verde

Ben je een natuurliefhebber, maar houd je ook van culturele bezienswaardigheden? Kies dan voor een vakantie Póvoa de Varzim en reis af naar de Portugese Costa Verde. Deze noordelijk gelegen kuststrook wordt versierd door groene heuvels, glooiende duinen en gouden stranden. En rond de stad Póvoa de Varzim is dat niet anders. Het luxe hotel van TUI staat net buiten de stad en wordt omringd door botanische tuinen, geurige olijfbomen en wijngaarden. De stilte is hier hoorbaar tijdens een wandeling. Omdat het 4 sterren hotel op een heuvel is gebouwd zie je in de verte de Atlantische Oceaan schitteren. De gouden stranden zijn dan ook vlakbij.

Een culturele dag in Póvoa de Varzim

Tijdens een vakantie Póvoa de Varzim kun je heel makkelijk de drukte van de havenstad opzoeken. Vanuit het luxe hotel van TUI is het een kwartier rijden naar Póvoa de Varzim waar gezellige straatjes, kleurrijke huizen en een lange boulevard het stadsbeeld vormen. Flaneer hier in de avonduren langs de goede restaurants en proef van port. Of vermaak je in de casino’s en nachtclubs. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan Civitas Teroso. Door middel van ruïnes van woningen, archeologische vondsten en een klein stadscentrum ga je voor even terug naar de Romeinse Tijd.