NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Coma-Ruga

In het Spaanse Coma-Ruga kun je de zonvakantie combineren met het bekijken van wereldstad Barcelona en historisch Tarragona. Coma-Ruga ligt namelijk tussen beide steden in. Begin de dag met een frisse duik in de Middellandse Zee of een zonsessie op het strand. De camping van TUI staat namelijk direct aan het strand. Zet vervolgens koers naar Barcelona of zoek tijdens de vakantie Coma-Ruga een tapasbar aan de haven op.

Luieren in het Spaanse Coma-Ruga

Catalonië ligt aan je voeten tijdens een vakantie Coma-Ruga. Deze badplaats ligt tussen de steden Barcelona en Tarragona en is de ideale uitvalbasis voor een culturele zonvakantie. Bij TUI verblijf je in Coma-Ruga op een 4 sterren camping aan het strand. Zo kun je na de lange autorit meteen even opfrissen door het diepblauwe water van de Middellandse Zee in te plonsen. Als je vervolgens het warme zand tussen je tenen voelt weet je dat de zonvakantie begonnen is. In de avonduren wandel je vanaf de camping ook zo naar de pittoreske haven van Coma-Ruga. Hier zorgen de vele visrestaurants en tapasbarretjes op de palmenboulevard voor een smaakvolle avond.

Een dubbele stedentrip in Barcelona & Tarragona

Cultuurliefhebbers kunnen niet om de nabijgelegen steden heen. Tijdens een vakantie Coma-Ruga sta je al binnen 40 minuten rijden in Barcelona. Hier zijn de beroemde bezienswaardigheden als de Sagrada Familia, Camp Nou en de Ramblas wel een bezichtiging met eigen ogen waard. In Tarragona ga je nog verder terug in de tijd en zorgen de monumenten uit de Romeinse Tijd voor indrukwekkende vakantiekiekjes. Ben je op familievakantie? Dan zul je de kinderen plezier doen met een bezoek aan attractiepark Port Aventura aan de rand van Tarragona. Hier zorgen niet alleen de achtbanen, maar ook de vele waterglijbanen en zwembaden voor een onvergetelijke dag.

Bekijk alle vakanties Coma-Ruga (3)