Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Dubai/Jumeirah

Vakantie Dubai/Jumeirah

 1. Vakantie
 2. Verenigde Arabische Emiraten
 3. Dubai
 4. Dubai/Jumeirah

In Dubai houden ze van groots. Zo bewonder je tijdens een vakantie Dubai/Jumeirah het grootste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. In de Dubai Mall sla je je slag in de circa 1200 winkels van het winkelcentrum. Ook kun je op woestijnsafari. Met een 4x4 jeep scheur je door de Grote Arabische Woestijn. En dan geniet je in de emiraat ook nog eens van een strandvakantie. Jumeirah Beach ligt op loopafstand van de luxe resorts van TUI. 

Vakantie Dubai/Jumeirah
 • Vliegen met Emirates
 • Cruises naar o.a. Bahrein en Oman
 • Schitterende zandstranden
 • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Dubai/Jumeirah (7)

Last minute Dubai/Jumeirah

Droomt u van een zonvakantie in een wereldstad van uitersten en kunt u niet snel genoeg vertrekken? Tijdens een Last Minute Dubai/Jumeirah wandel je zo naar dé bezienswaardigheid van Dubai-stad: de imposante Burj Khalifa, met 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. Vanaf het observatieplatform heb je een indrukwekkend uitzicht over de stad en de omliggende woestijn. Bij helder weer kun je in de verte zelfs Iran zien liggen. Dat de Verenigde Arabische Emiraten ook over prachtige witte zandstranden beschikt, zie je direct bij aankomst in een hotel van TUI. Vanuit het resort stap je namelijk zo het brede Jumeirah Beach op voor een duik in de helderblauwe Perzische Golf. Of kies voor een verblijf op het palmeiland, met uitzicht op de skyline van Dubai.

Bekijk alle Last Minutes Dubai/Jumeirah (7)

Stad en strand in Dubai/Jumeirah

Reis af naar de Perzische Golf en bewonder veruit de bekendste emiraat genaamd Dubai. Veertig jaar geleden bestond Dubai nog voornamelijk uit woestijn. Tegenwoordig staat er een enorme metropool vol glitter en glamour. Ook wel het kloppende hart van het Midden-Oosten genoemd. Een vakantie Dubai/Jumeirah kan zowel een stedentrip als een zonvakantie zijn. In Dubai-stad kun je  imposante gebouwen bewonderen waarbij moderne architectuur afgewisseld wordt met traditionele Arabische elementen. Met als kers op de taart, het hoogste gebouw ter wereld. Je kent hem vast wel: de 828 meter hoge Burj Khalifa. Pak de snelste passagierslift ter wereld en geniet vanaf het observatieplatform van een schitterend uitzicht over de metropool. Zie je het gebied Jumeirah al liggen? Hier zijn de luxe resort van TUI gevestigd. Jumeirah is het kustgebied van de emiraat. Het grenst aan de Perzische Golf. Met het woestijnklimaat is een verfrissende duik in het diepblauwe water héérlijk.

Op woestijnsafari in Dubai

Niet ver van de hippe stad ligt de Grote Arabische woestijn. Tijdens een woestijnsafari rijd je met een 4x4 jeep richting de eindeloze woestijn, om hierna met een quad of kameel de zandduinen te verkennen. Toe aan wat cultuur? Bezoek de Jumeirah moskee. Het is de enige moskee waar niet-moslims naar binnen mogen. En ook nog eens de grootste van Dubai. Vooral in de avond is de verlichte moskee een plaatje om te zien. Boek een rondleiding en neem een kijkje binnen de moskee. Ook bijzonder is de Dubai Mall. Dat ze in Dubai goed zijn in wereldrecords verbreken blijkt hier wel. Naast de circa 1200 winkels bewonder je hier het grootste aquarium en de duurste fonteinshow ter wereld.

Bekijk alle vakanties Dubai/Jumeirah (7)