VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Sharks Bay

Vakantie Sharks Bay

  1. Vakantie
  2. Egypte
  3. Sharm el Sheikh
  4. Sharks Bay

Strandvakantie aan de Rode Zee? Of een avontuurlijke duikvakantie? Een vakantie Sharks Bay is de ultieme combinatie van zon, strand en aantrekkelijke duiklocaties. Ontdek de kleurrijke koraalriffen en daal af naar de diepe ravijnen bij Ras Mohammed National Park, één van de mooiste natuurlijke bezienswaardigheden bij Sharm el Sheikh. Maar sla ook de imposante Al Sahaba Moskee niet over tijdens je vakantie in Egypte.

Luxe strandvakantie aan de Rode Zee

Egypte staat vooral bekend als het land van de Farao’s en piramides, maar ook voor een strandvakantie ben je hier aan het juiste adres. In Sharks Bay, een wijk van Sharm el Sheikh pal aan de Rode Zee, vind je de mooiste stranden en schijnt de zon altijd. Na een vlucht van ongeveer 5 uur kan je zonnebril op en rijd je vanaf het vliegveld in no-time naar het luxe 5 sterren hotel van TUI. Neem even een momentje om de exotische binnentuin en het door palmbomen omzoomde zwembad in je op te nemen. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn...

Duikvakantie in Sharks Bay

Een duikvakantie in Egypte is een avontuur dat bij veel duikers op de bucketlist staat, en niet zonder reden: de Rode Zee is door het kristalheldere water en het diverse onderwaterleven een bijzonder aantrekkelijke duiklocatie. Wanneer je kopje onder gaat, ontvouwt zich een wonderbaarlijke onderwaterwereld: exotische vissen schieten voorbij en verstoppen zich tussen het kleurrijke koraal. Zoiets moois heb je nog nooit gezien! Ook als je nog nooit hebt gedoken kun je in Sharks Bay genieten van een duikvakantie. Volg gewoon een paar lessen bij een van de duikscholen. Gevorderde duikers kunnen hun hart ophalen tijdens een bezoek aan Ras Mohammed National Park op ongeveer 20 kilometer van Sharm el Sheikh. Hier duik je naar diepe ravijnen en kloven. En wie weet spot je vele kleurrijke koraalvlinders.

Ontdek de Al Sahaba Moskee

Even een break van het strand en de zee? Wat dacht je van een bezoek aan de Al Sahaba Moskee in Sharm el Sheikh? De bijzondere combinatie van stijlelementen en de enorme goudkleurige koepels maken deze moskee een bezienswaardigheid die je niet snel zal vergeten. Qua schoonheid doet dit imposante bouwwerk zeker niet onder voor de Indiase Taj Mahal. Het is een spectaculair stukje architectuur dat je zeker niet wilt missen tijdens een vakantie Sharks Bay.

Bekijk alle vakanties Sharks Bay (5)