Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Orlando/Kissimmee

In het hart van Centraal-Florida biedt Kissimmee adrenaline pompende activiteiten en ontzagwekkende attracties te midden van de schoonheid van het natuurrijke Florida. Op slechts een uur rijden van Orlando Sanford Airport en de oost- en westkust van Florida ligt deze makkelijk te bereiken bestemming voor de deur van beroemde themaparken. Dat worden leuke dagen tijdens je vakantie in Kissimmee, in het hart van Centraal Florida.

Vakantie Orlando/Kissimmee
  • Vliegen met de TUI Dreamliner
  • 'Pretpark hoofdstad' van de wereld
  • Shop till you drop op International Drive
  • De 'Sunshine State' van de VS

Zonvakantie in ‘pretpark hoofdstad’ Kissimmee

Ervaar de magie van Walt Disney World Resort op slechts tien minuten rijden van Kissimmee. Stap de sprookjeswereld van Cinderella Castle binnen in ‘Magic Kingdom Park’, bewonder de dieren van Disney’s Animal Kingdom Theme Park, of laat jezelf krimpen tot speelgoedniveau bij ‘Toy Story Land’ in Disney’s Hollywood Studios. En vergeet ook de spannende film-thema attracties, zoals de ‘The Wizarding World of Harry Potter’ niet in Universal Orlando Resort. Neem tijdens de vakantie Kissimmee zeker je zwemkleding mee voor een spetterende dag in Universal's Volcano Bay Waterpark of rijd met de huurauto naar het Kennedy Space Center Visitors Complex voor een out-of-this-world ervaring.

Buitenactiviteiten in Florida

Ontdek het natuurlijke gezicht van Kissimmee door te suppen over de kanalen van de Everglades. Voel de wind door je haar terwijl je over het water sjeest in een airboat of voel de adrenaline door je lijf stromen tijdens het ziplinen boven de palmbomen. Kissimmee heeft een ruim aanbod aan buitenactiviteiten en familievriendelijke avonturen. Ontmoet tijdens de vakantie Kissimmee bijvoorbeeld een springende lemur (soort aap) of een slapende luiaard. Al kun je de omgeving natuurlijk ook bewonderen vanuit een hot air balloon. De uitzichten over Florida zijn adembenemend.