Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Wintersport Beierse Alpen

Tijdens een wintersport Beierse Alpen kom je terecht in een winterwonderland. Deze Zuid-Duitse regio wordt versierd door glooiende heuvels met pittoreske boerderijen, bevroren bergmeren die in de schaduw van de Alpen liggen en romantisch besneeuwde bossen. Vanuit schaatsstad Inzell en het liefelijke Reit im Winkl kun je het besneeuwde landschap al skiënd of langlaufend ontdekken. En vergeet ook je schaatsen niet.

Populaire bestemmingen

Schaatspret in Inzell

Rustig, liefelijk en voor het hele gezin. Zo kun je een wintersport Beierse Alpen het best omschrijven. Het gebied ligt in het zuiden van Duitsland, tegen de grens met Oostenrijk aan. Met zijn charmante dorpjes, glooiende pistes en romantisch besneeuwde bossen is het de perfecte regio voor een ontspannen wintersport. Of voor een paar dagen romantiek in de sneeuw. Wat dacht je bijvoorbeeld van schaatsparadijs Inzell? Bekend van de internationale schaatswedstrijden in de overdekte Max Aicher Arena. Neem de schaatsen mee tijdens de sneeuwwandeling naar de Frillensee om op dit bergmeer, verscholen tussen de bergen van Inzell, onvergetelijke rondjes te rijden.

Skiën en langlaufen bij Reit im Winkl

Skiën doen je tijdens een wintersport Beierse Alpen bij het dorpje Reit im Winkl. Vanuit het centrum vertrekt de gratis skibus dagelijks naar skigebied Winklmoosalm-Steinplatte waar 42 kilometer aan pistes klaar liggen. De ene helft daarvan is blauw en de andere helft rood. Perfect voor zowel beginners als voor skiërs die al wat ervaring hebben. Natuurlijk kun je de latten ook onderbinden voor een langlauftocht door de onontdekte bossen. 67 kilometer aan loipes die langs besneeuwde heuvels en pittoreske boerderijtjes kronkelen: dit is echt een winterwonderland.

Bekijk alle Wintersport vakanties Beierse Alpen (3)