Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Flaine

Inclusief 6-daagse skipas

Wintersport in Flaine betekent zonder zorgen genieten van 265 kilometer skipiste. Dit moderne dorp ligt in Oost-Frankrijk, in hartje Alpen. De Mont Blanc vind je hemelsbreed 50 kilometer verderop. Tijdens het skiën op de 2.480 meter hoge Grandes Platieres heb je dus zeker een onvergetelijk uitzicht. Ook de kids zijn welkom. Flaine is namelijk autovrij, gezellig en heeft genoeg eenvoudige kinderweides voor de jongste skiërs.

Wintersport Flaine

Zonder stress in Flaine

De centrale ligging in het skigebied, prima toegang tot de pistes en volop skigemak. Die zorgen ervoor dat je wintersport in Flaine stressloos verloopt. Dit dorp vind je in het oosten van Frankrijk, op minder dan 50 kilometer hemelsbreed van de Mont Blanc. Omdat het moderne dorp vrij hoog ligt, ben je er bijna altijd zeker van sneeuw. Vanuit het ruime appartement van TUI spring je zó op de lift naar de flanken van de Grandes Platieres op 2.480 meter hoogte. Daar ontdek je bijvoorbeeld de blauwe serpentine-piste. Deze voert je vanaf de top helemaal terug naar Flaine. Extra fijn: de 6-daagse skipas is inbegrepen.

Skiën in Grand Massif

Elke dag een andere skipiste verkennen? Het kan tijdens een wintersport in Flaine. Het dorp ligt namelijk middenin Skigebied Grand Massif, dat maar liefst 265 kilometer piste telt. Zo heb je elke dag een ander uitzicht op de Alpen. Een ander groot voordeel van Flaine is zijn kindvriendelijkheid. Het centrum is autovrij, zodat de kinderen naar hartenlust in de sneeuw kunnen spelen. Skiën doen de kids bijvoorbeeld op de eenvoudige kinderweides aan de rand van het dorp. Wat oudere kinderen neem je trouwens gerust mee naar de blauwe pistes bij Flaine. Deze zijn namelijk lekker breed en ideaal voor het hele gezin.