Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Les Orres

Inclusief 6-daagse skipas

In het zuiden van de Franse Alpen is Les Orres de ideale uitvalbasis voor een afwisselende wintersport. Rondom het dorp vind je vooral veel uitdagende, spannende pistes die populair zijn bij de professionele skiërs. De grillige bergen, de ijsbaan en de zon maken het decor compleet. Tijdens een wintersport Les Orres kun je niet alleen goed skiën, maar ook rodelen en parapente vliegen. En wat dacht je van een hondensleetocht?

Wintersport Les Orres

De zonnige, uitdagende pistes van Les Orres

Leg de zonnebril vast maar klaar, want tijdens een wintersport Les Orres zul je die elke dag dragen. Les Orres ligt in het zuiden van de Franse Alpen en trekt ieder jaar gevorderde skiërs en daredevils. Dat komt omdat in skigebied Les Orres de zwarte L’Horrible piste en de internationale Pousterle liggen. Al vind je er ook 36 kilometer aan makkelijke pistes met poedersneeuw en een hoge sneeuwzekerheid. De zon én de steile bergwanden maken het decor compleet. Het appartement van TUI staat direct aan de piste, dus na het ontbijt met warme croissants kun je de latten meteen onderbinden. Zet je zonnebril op en de actieve dag kan beginnen.

Afwisselende activiteiten in de Franse Alpen

Tijdens een wintersport Les Orres draait het om meer dan alleen skiën. Dankzij de ijsbaan en de 700 lange rodelbaan L ‘Orrian Express is er ook genoeg te doen zonder latten. En dan kun je ook nog een parapente vlucht of een hondensleetocht boeken. De perfecte ingrediënten voor een afwisselende wintersport. Bijkomen doe je in het panorama-restaurant bij de ijsbaan. Terwijl je smult van een croque monsieur en een goed glas wijn is het uitzicht op de besneeuwde bergen onvergetelijk. Wedden dat je ’s avonds heerlijk slaapt in het houten chalet. Die je overigens bij TUI kunt boeken voor het hele gezin.