Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Valloire

Inclusief 6-daagse skipas

Dit jaar skiën op de flanken van de beroemde berg de Galibier? Dat kan tijdens een wintersport naar Valloire! En met een skilift voor de deur van het hotel van TUI ben je in een mum van tijd op de pistes van het skigebied Galibier-Thabor. Dit gebied telt maar liefst 150 kilometer aan piste. En voor een unieke ervaring kun je je al skiënd laten voorttrekken door een sledehond.

Wintersport Valloire

Skiën van de berg de Galibier

Het langgerekte dorp Valloire is op 1.500 meter hoogte gelegen en vanwege de vele houten chalets erg sfeervol en gezellig. Het dorp is gelegen aan de voet van de Galibier in de Franse Alpen, op de grens tussen de Alpes du Sud en de Alpes du Nord. Mede hierdoor wordt Valloire omringd door een indrukwekkend berglandschap.

Doordat het 4 sterren appartement van TUI dichtbij de lift van Moulin Benjamin ligt ben je vanuit hier zo bij het skigebied Galibier-Thabor met maar liefst 150 kilometer aan piste. Je kunt hier skiën van de 2356 meter hoge berg de Galibier, wereldberoemd van de Tour de France. En dankzij de verschillende afdalingen van zeer makkelijk tot zeer uitdagend is er voor ieder wat wils. Bovendien boek je een wintersport naar Valloire bij TUI inclusief 6-daagse skipas, zodat je bij aankomst in het appartement vrijwel direct de piste onveilig kunt maken!

Een rit met een hondenslee

Ook voor snowboarders valt er genoeg te beleven tijdens een wintersport in Valloire. Het gebied kent maar liefst twee funparks met twee professionele halfpipes en een boardercross. Daarnaast nodigt de omgeving 25 kilometer aan aanwezige wandelroutes uit voor een fraaie sneeuwwandeling. Of kies voor een hele unieke ervaring en laat je skiënd voorttrekken door een sledehond. Zo blijft een skivakantie in Valloire je lang bij!

Na een actieve dag in de sneeuw is er niets lekkerder om op te warmen in het comfortabele appartement van TUI en geniet na onder een genot van een goed glas wijn en Franse specialiteiten.