Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Plagne Soleil

Inclusief 6-daagse skipas

Samen met 10 andere dorpen vormt Plagne Soleil het skigebied La Plange welke samen met Les Arcs het skigebied Paradiski vormt. Geniet ’s ochtends van een croissant bij het ontbijt van, loop de deur uit en sta direct op de piste op 2050m hoogte. Na een intensieve dag skiën nog even de après-ski bar in duiken of heerlijk genieten van de wellness faciliteiten in het hotel van TUI.

Oh mon dieu! 425 kilometer piste in Plagne Soleil

Plagne Soleil, gelegen op 2050 meter hooge, vormt samen met 10 andere dorpen het skigebied La Plange. Welke met Les Arcs een van de grootste skigebieden ter wereld vormt, skigebied Paradiski. Het skigebied Paradiski bestaat uit 425 kilometer piste en heeft voor ieder voldoende te bieden. Voor de ervaren skiër wachten er in het hoger gelegen gedeelte van het gebied uitdagende zwarte pistes. Wanneer je nog geen ervaren skiër bent kun je je skills oefenen op de blauwe en rode pistes in het lager gelegen gedeelde. Ski hier door de bossen over brede en rustige pistes.

Direct aan de piste

Na het uitgebreide ontbijt buffet waar je kunt genieten van croissantjes loop je vanuit het hotel van TUI direct de piste op. Trek de skischoenen dus vast maar aan! Na een ochtend naar beneden sjezen van de pistes schuif je voor de lunch aan bij een skihut om te genieten van Tartiflette, het typische Franse wintersportgerecht. Na deze break heb je weer genoeg energie om de rest van de middag de pistes onveilig te maken. Fris jezelf aan het einde van de dag op in het hotel van TUI en duik daarna de gezellige après-ski in. Proost met een Génépi, een Franse alpenlikeur, op de wintersport Plagne Soleil. Prosit!

Bekijk alle Wintersport vakanties Plagne Soleil (2)