Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Drôme

Tijdens een last minute Drôme kun je op ontdekking in een van de meest schilderachtige regio’s van Frankrijk. De Drôme ligt in het zuiden van Frankrijk en wordt versierd door paarsgekleurde lavendelvelden, olijfboomgaarden en glooiende wijngaarden. De grillige hellingen ontdek je tijdens het kanoën over de rivieren Isère en Rhône. Maar ook in middeleeuwse dorpjes als Dieulefit is het goed toeven tijdens de autovakantie.

Last Minute Drôme

De schilderachtige landschappen van de Drôme

Ken je de afbeeldingen van de uitgestrekte, paarskleurige lavendelvelden ? Die kun je met eigen ogen bekijken tijdens een last minute Drôme. Deze schilderachtige regio ligt in het zuiden van Frankrijk en laat zich naast de lavendelvelden kenmerken door grillige hellingen, olijfboomgaarden en kronkelige rivieren. Omdat de Drôme nog onontdekt is door het massatoerisme is het hier goed toeven tijdens een autovakantie. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf op een vakantiepark in Châteauneuf-sur-Isère waarbij je de rivieren Isère en Rhône kunt verkennen met een kano. Ontspannen doe je na afloop bij de stacaravan met een goed glas lokale wijn. De Drôme staat niet voor niks ook bekend om de glooiende wijngaarden.

Het middeleeuwse decor van Dieulefit

Dankzij de schilderachtige dorpjes die ontstaan zijn in de Middeleeuwen is er tijdens een last minute Drôme ook genoeg te ontdekken voor cultuurliefhebbers. Bij TUI kun je zelfs verblijven op een luxe camping bij zo’n pittoresk dorpje. Dieulefit is gebouwd op een heuveltop en dankt zijn gezicht aan de geplaveide straatjes en stenen huizen die bedekt zijn met groene planten. Terwijl je door de straatjes van Dieulefit struint is het alsof je zo de Middeleeuwen binnenwandelt. Het dorp staat vooral bekend om de pottenbakkerijen waar vandaag de dag het ambacht van potten bakken nog altijd op authentieke wijze wordt beoefend. Lang zoeken naar een origineel souvenir is niet nodig.