Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Pinzolo

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport Pinzolo ligt het Italiaanse skigebied Val di Sole aan je voeten. Met de skilift ben je zo bij de 174 kilometer aan afwisselende pistes. En ook het mondaine skidorp Madonna di Campiglio is op die manier goed te bereiken. Pinzolo zelf is een rustig dorp waar het ’s avonds goed toeven is in de spa en de pianobar van het luxe 4 sterrenhotel van TUI. Helemaal met een goed glas wijn en een portie penne carbonara.

Wintersport Pinzolo

In alle rust skiën in Val di Sole

Een rustig dorpje in een groot skigebied is de beste manier om Pinzolo te omschrijven. Het Italiaanse dorp hoort bij Val di Sole en is het buurdorp van het bekende en mondaine skidorp Madonna di Campiglio. In tegenstelling tot Madonna di Campiglio is Pinzolo nog onontdekt een daardoor een ideale wintersportbestemming voor rustzoekers. Met de skiliften ben je zo bij de 174 kilometer aan pistes van skigebied Val di Sole. En omdat je tijdens een wintersport Pinzolo aan het skiën in Italië bent is het eten niet te versmaden. Weer op krachten komen met een pizza of smullen van een penne carbonara doe je zowel op de pistes als in het luxe hotel van TUI.

Een romantische avond uit

In de pianobar of de spa van het mondaine 4 sterrenhotel van TUI is het tijdens de wintersport Pinzolo ´s avonds goed toeven. Helemaal als je een goed glas wijn in je handen hebt. Maar ook een avondje uit in Madonna di Campiglio kunnen wij aanraden. Flaneer langs de luxe appartementen, zoek een wijnbar op en borrel samen met de Italianen. Ondertussen gaan de lichtjes van de stad aan en die steken romantisch af tegen de omliggende bergen. Madonna di Campiglio is een prentenboek dat tot leven komt. De Oostenrijkse keizerin Sissi verbleef er niet voor niks graag.