Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Sand In Taufers

Inclusief 6-daagse skipas

Terwijl de toppen van de Italiaanse Dolomieten ondersneeuwen rijd je in 12 uur naar Noord-Italië voor wintersport in Sand in Taufers. Leer skiën op de blauwe pistes of bedwing de ‘big five’ van Kronplatz. Met 116 kilometer pistes is er voor iedereen een perfecte piste te vinden. Sluit de dag af met gezellige après-ski of ga voor ultieme ontspanning naar de wellness in het hotel in Sand in Taufers.

TIP!
Claudia Rier Süd Tirol Marketing Group
Claudia Rier
Süd Tirol Marketing Group

"Zuid-Tirol is een groot en veelzijdig gebied. Het is bijna onmogelijk om hier één tip te geven, maar als ik moet kiezen ga ik voor de Cirspitze in Val Gardena. Wandelschoenen aan, wat eten en drinken mee voor onderweg en gaan. Bij zonsopkomst in de lente of de herfst of in de zomer bij zonsondergang, iedere keer weer is het adembenemend mooi."

De 'big five' in Sand in Taufers met skipas

Gooi de skispullen en de sneeuwkettingen maar in de auto: op naar de Dolomieten voor wintersport in Sand in Taufers! Bovenop de bergtop van Kronplatz vind je naast het museum van de beroemde bergbeklimmer Reinhold Messner maar liefst 116 kilometer aan pistes. Boek je een wintersport Sand in Taufers bij TUI, dan is dat inclusief skipas. Deze skipas is geldig in het Val Pusteria gebied (circa 119 kilometer aan piste!). De skipistes van Kronplatz liggen op 835 – 2275 meter hoogte en elke wintersporter kan er terecht. Beginners kunnen skiles krijgen en met maar liefst vijf zwarte pistes kan zelfs de meest doorgewinterde skiër uit de voeten. Streep jij deze 'big five' na je wintersport in Sand in Taufers van je bucketlist?

Après-ski in Sand in Taufers

Ben je vaak genoeg naar beneden geskied? Dan is het tijd voor de gezellige après-ski. Jodel mee met de muziek en proost met een drankje op een geslaagde dag! Welke piste is er morgen aan de beurt? Ook heerlijk is het om te ontspannen in de wellness van het hotel van TUI. In een warm bubbelbad of stomende sauna warm je heerlijk op na een dag op de piste. Zo weet je zeker dat je ook van je wintersportvakantie helemaal ontspannen thuis komt!

Bekijk alle Wintersport vakanties Sand In Taufers (1)