Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Grindelwald

Omgeven door hoge bergen zoals de Eiger, Mönch en Jungfrau ligt het Zwitserse dorpje Grindelwald. Met in de zomer een groen bergdal en ’s winters een laag sneeuw op de bergtoppen is een vakantie naar Grindelwald zeer geliefd onder vele vakantiegangers. Vooral wandelliefhebbers raken hier nooit uitgekeken, of beter gezegd uitgewandeld, want je vindt hier maar liefst 300 kilometer aan wandelpaden!

Wandelvakantie in Grindelwald

Verscholen in een groen dal en het imposante bergtrio de Eiger, Mönch en Jungfrau is Grindelwald een prachtige plek voor een actieve vakantie in Zwitserland. Wandelliefhebbers raken hier nooit uitgekeken, of beter gezegd uitgewandeld, want er is maar liefst 300 kilometer aan wandelpaden in de omgeving. Een van de mooiste tochten in de regio is op de berg Grindelwald-First langs de Bachalpsee naar het Berghotel Faulhorn en het Schynigeplateau. Het kleine bergmeer ligt aan de voet van de Faulhorn en is een uitstekende plek om even te stoppen. Zelfs ’s zomers drijft hier nog wat ijs in het water en achter het meer is een fantastisch decor van de vele bergen, waaronder de Schreckhorn.

Op (e)en top genieten

Wil je ook de omgeving bezichtigen tijdens een vakantie in Grindelwald? Ga dan met een van de gondelbanen in het dorp naar Männlichen. Onderweg word je getrakteerd op een fantastisch uitzicht over de omgeving. Maar ook vanaf de top van de Jungfraujoch is het op (e)en top genieten van het waanzinnige uitzicht over het Zwitserse alpenlandschap. Op 3.454 meter hoogte ligt het hoogste treinstation van Europa. Heb je geen last van hoogtevrees? Trotseer dan de noordwand van de Eiger!

Bekijk alle vakanties Grindelwald (4)