Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Gardameer

All Inclusive Gardameer

  1. All Inclusive
  2. Italië
  3. Gardameer

Flaneren langs het diepblauwe Gardameer met zijn omringende heuvels, citroenbomen en kleurrijke stadjes om daarna te ontspannen met een gratis glas wijn en een risotto. Zo ziet een gemiddelde dag eruit tijdens een All Inclusive Gardameer. Je verblijft dan in een luxe 4 sterrenhotel met meerdere zwembaden, restaurants en wellness. Dankzij de minigolfbaan en pretpark Gardaland om de hoek is het een perfect hotel voor families.

Populaire bestemmingen

Peschiera del Garda(1) Peschiera del Garda

Luxe aan het Gardameer

Na de rit met je eigen auto verwelkomt worden met een goed glas wijn en een versgebakken pizza en daar niet voor hoeven te betalen. Dat willen we allemaal wel. Tijdens een All Inclusive Gardameer wordt het waarheid. Bij TUI verblijf je namelijk in een luxe 4 sterrenhotel waar alle hapjes en drankjes de hele dag door gratis zijn. Met meerdere zwembaden, restaurants, een minigolfbaan en een spa hoef je het hotel eigenlijk niet meer uit voor een fijne zonvakantie. Maar om het nabijgelegen Gardameer kun je natuurlijk niet heen. Na 10 minuten rijden ben je er.

Het fotogenieke decor van het Gardameer

De diepblauwe kleur van het water, de groene bergen die het meer omringen en de geurige citroenbomen zorgen er samen voor dat het Gardameer ansichtkaartwaardige foto’s oplevert. En dan hebben we de typisch Italiaanse stadjes met pastelkleurige huizen en de witte (kiezel)stranden nog niet eens genoemd. Het Gardameer is niet voor niks het meest bekende meer van Italië. Begin de dag tijdens de All Inclusive Gardameer met een heerlijke cappuccino in het luxe hotel en trek er daarna op uit. Met eigen auto, met stevige wandelschoen en mét een camera.

Een romantische dag in Peschiera del Garda

De stadsmuren van het middeleeuwse Peschiera del Garda beklimmen en uitkijken over het Gardameer maakt de luxe zonvakantie helemaal compleet. Het hotel van TUI staat hier net buiten deze sfeervolle stad die dankzij de meanderende kanalen wel iets van Venetië weg heeft. Zoek daarna zeker de autovrije Viale Cordigero op om op een terras aan het water te genieten van een Italiaanse wijntje en een risotto. Zijn de kinderen mee tijdens de All Inclusive Gardameer? Bezoek dan de volgende dag het Gardaland met zijn spannende achtbanen, aquarium en waterpark in lego-stijl.

Bekijk alle All Inclusives Gardameer (2)