Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Stumm

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport Stumm draait het om rust en natuurschoon. Dit dorpje ligt bij het Oostenrijkse Zillertal en wordt omringd door besneeuwde dennenbossen en witte bergen. Een sprookjesachtig decor dat je tijdens het wandelen naar de skilift in het naastgelegen Kaltenbach kunt bewonderen. Stap hier de skilift in om de 85 kilometer aan pistes van skigebied Hochzillertal-Hochfügen onveilig te maken.

Wintersport Stumm

Stumm: wintersport in het Zillertal

Voor een rustige wintersport in Oostenrijk ben je in Stumm aan het juiste adres. Omdat dit dorpje in het Zillertal geen eigen skilift heeft is het er lekker rustig. Om de pistes van Hochzillertal-Hochfügen te bereiken neem je de skiliften in het nabijgelegen dorpje Kaltenbach. Vanuit het appartement van TUI is het een kwartiertje lopen, dus je bent er zo. Ondertussen zorgen de besneeuwde dennenbossen en de witte toppen van de Alpen voor een sprookjesachtig achtergronddecor. Bijkomen doe je tijdens een wintersport Stumm in het centrum van het dorp met zijn sfeervolle restaurants.

Sneeuwpret in Hochzillertal-Hochfügen

Al om half 8 kun je tijdens een wintersport Stumm de skilift instappen. 85 kilometer aan afwisselende pistes liggen voor je klaar in skigebied Hochzillertal-Hochfügen. En dankzij de skipas van TUI kun je de hele dag van de witte bergen naar beneden sjezen. Laat de latten ook eens staan om het natuurschoon te bewonderen tijdens het maken van een sneeuwwandeling. Of ga samen met de kinderen sleetje rijden. Wil je ’s avonds nagenieten met een biertje? Dan kun je in Kaltenbach de après-ski bars en zonnige terrassen opzoeken.