Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Wildkogel Arena

Inclusief 6-daagse skipas

Een skigebied waar kinderen voorop staan, met 85% blauwe en rode pistes én een inbegrepen skipas. Die vormen samen het recept van een wintersport in Wildkogel Arena. Dit skigebied ligt centraal in Oostenrijk, in de regio Salzburgerland. Vervelen is hier onmogelijk met maar liefst 75 kilometer skipiste. En dankzij de liften in Neukirchen am Grossvenediger en Bramberg sta je altijd na een paar minuten al op de witte flanken van de Wildkogel.

Wintersport Wildkogel Arena

Familiewintersport in Wildkogel Arena

Een wintersport Wildkogel Arena betekent met de hele familie genieten van het Oostenrijkse sneeuwlandschap. Het skigebied Wildkogel Arena ligt in Salzburgerland, midden in de Kitzbüheler Alpen. In de 3 kinderlanden en op de brede blauwe pistes vermaken de kids zich zeker. Staan ze dit jaar voor het eerst op de lange latten? Dan boek je eenvoudig wat lessen bij een van de 4 skischolen. Deze vind je in de dorpen Neukirchen am Grossvenediger en Bramberg, waar ook de hotels en appartementen van TUI staan. Houd je van luxe? Kies dan voor een 5 sterren appartement in Neukirchen am Grossvenediger, dat ook nog eens pal naast de skilift ligt.

Wildkogel: 75 kilometer skiplezier

Skiën en snowboarden doe je tijdens een wintersport in Wildkogel Arena op 75 kilometer skipiste. En omdat de skipas bij TUI inbegrepen is, ben je daar zeker vaak te vinden deze vakantie. Van alle pistes is zo'n 85% blauw en rood. Ideaal dus voor beginners en families met oudere kinderen. Het maakt overigens niet uit of je in Bramberg of Neukirchen am Grossvenediger overnacht, want beide dorpen hebben een directe skilift-aansluiting op de Wildkogel Arena. Je staat dus zó in de sneeuwkom tussen de 2.167 meter hoge Braunkogel en de 2.224 meter hoge Wildkogel. Toe aan een pauze? Koers dan naar een van de berghutten voor een kop koffie met Apfelstrudel.