Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantiepark Oostenrijk

Oostenrijk, land van natuur en bergen. Kom in de winter voor de sneeuwpret. En in de zomer voor een avontuurlijke wandeling of fietstocht. Wanneer je ook komt, een vakantiepark in Oostenrijk is altijd een goed idee. Ontdek het land vanuit een comfortabel vakantiehuis met natuurlijk een compleet ingerichte keuken. En met de restaurants, het zwemparadijs en de kidsentertainment van het vakantiepark binnen handbereik. Als het om een vakantiepark in Oostenrijk gaat is bij TUI de keuze reuze.

Vakantiepark Oostenrijk
Vakantieparken Oostenrijk (4)

Vakantiepark Oostenrijk: tijd voor elkaar

Pak je auto in en zet koers naar Oostenrijk. Instaleer jezelf in je vakantiehuisje met eigen keuken en bereid de lekkerste Oostenrijkse gerechten. TUI biedt verschillende vakantieparken in Oostenrijk aan, er valt genoeg te kiezen. Ga je voor een vakantiepark met een binnenzwembad of kies voor een super-de-luxe vakantiehuis. Veruit de meeste vakantieparken Oostenrijk hebben een saunacentrum.  Geniet na een actieve dag van een heerlijk warme sauna en laat je spieren tot rust komen. Kies voor een weekend of midweek vakantie op weg naar Italië of Kroatië. Of maak van Oostenrijk je enige vakantiebestemming en blijf een week of langer.

De keuken van Oostenrijk

Een vakantie in de bergen met heerlijke regionale specialiteiten, dan zit je goed in Oostenrijk. In de Alpen weten ze wat goed eten is na een lange actieve dag. Bestel een klassiek Oostenrijkse apfelstrudel in een traditioneel Oostenrijkse berghut. Het strudeldeeg wordt gevuld met gekruide appels, rozijnen en broodkruimels en zoals het hoort warm geserveerd met vanillesaus. Ben je in Oostenrijk, proef dan ook zeker de enige echte Wienerschnitzel. Een dunne, gepaneerde en daarna gefrituurde kalfsoester geserveerd met een citroentje, veenbessen, aardappelsalade en natuurlijk pommes. Onze laatste culinaire tip: kaasfondue. Samen knus in een berghut met een pan kaas op tafel. Dip wat stokboord of rauwe groente in de fondue en zorg ervoor dat je niets laat vallen in de pan, maar alles in je mond verdwijnt. Al deze traditionele gerechten bereid je gemakkelijk in de keuken van je vakantiehuis. Op naar de supermarkt vlak bij je vakantiepark in Oostenrijk voor alle ingrediënten en koken maar. Guten Appetit.

Vakantieparken Oostenrijk (4)