Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Les Quatre Vallées

Inclusief 6-daagse skipas

Met meer dan 400 kilometer aan pistes is Les Quatre Vallées het grootste skigebied dat volledig in Zwitserland ligt. Ben je een gevorderde skiër, dan zit je hier helemaal op je plek. Al zijn er ook wel wat oefenweides. Tijdens een wintersport in Les Quatre Vallées hoef je je geen zorgen te maken over de sneeuwzekerheid, want de pistes rijken tot wel 3330 meter. En dat allemaal inclusief skipas van TUI!


Wintersport Les Quatre Vallées

Sneeuwzeker skiën en inclusief skipas

Les Quatre Vallées is het grootste skigebied van Zwitserland en beschikt over maar liefst 400 kilometer aan pistes. Het gebied, dat in het Franstalige deel van Wallis ligt, is vooral interessant voor gevorderde skiërs. Je vindt er veelal rode en zwarte pistes en slechts enkele oefenweides. Een groot pluspunt van een wintersport in Les Quatre Vallées is de sneeuwzekerheid, want de pistes reiken hier tot wel 3330 meter.

Daarnaast is je boeking inclusief skipas, dus je kunt bij aankomst in een van onze appartementen in Haute-Nendaz en Veysonnaz zo de piste op. Goed om te weten: de skipas is geldig voor de plaatsen Veysonnaz, Siviez, Verbier, le Chable, Haute Nendaz en La Tzoumaz. Met de skipas kun je tevens gratis gebruik maken van de skibus in het skigebied.

Van het snowboard mania naar de ijsbaan

Ook snowboarders zitten helemaal op hun plek tijdens een wintersport in Les Quatre Vallées. Het gebied kent een aantal funparks, waaronder het Nendaz Woodpark vlak bij het appartement in Haute-Nendaz. Laat hier je mooiste sprongen zien over boomstammen en banken. Als je toch liever iets ander wilt doen, dan kun je ook nog schaatsen op de ruime ijsbaan in Nendaz of een drankje gaan drinken in de après-ski gelegenheden in Veysonnaz of in Nendaz.