TUI Omruilgarantie: Tot de dag voor vertrek je vakantie gratis omruilen
Haute-Nendaz

Wintersport Haute-Nendaz

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Zwitserland
  3. Les Quatre Vallées
  4. Wallis
  5. Haute-Nendaz

Boek een wintersport naar Haute-Nendaz en ontdek een sfeervol skioord in de Zwitserse Alpen. Haute-Nendaz is een dorp vol houten bergchalets, in het zuidwesten van Zwitserland. Dankzij de inbegrepen 6-daagse skipas verken je het skigebied Les Quatre Vallées op je gemak. Ski bijvoorbeeld van de Tracouet naar de rand van het dorp. Ook fijn: vanwege de kindvriendelijke sfeer kunnen de kids gewoon mee op deze wintersportvakantie.

Vervoerstype

Haute-Nendaz, veelzijdig én sfeervol

Ontdek een veelzijdig én sfeervol skioord tijdens een wintersport in Haute-Nendaz. Dit grote dorp vind je in het zuidwesten van Zwitserland, in het kanton Wallis. Haute-Nendaz staat vol houten chalets, zowel in traditionele als moderne uitvoering. De skipistes van skigebied Les Quatre Vallées beginnen aan de rand van het dorp. Dit is ook waar je het appartementencomplex van TUI treft. Op slechts 50 meter afstand ligt de lift naar de 2.200 meter hoge Alp Tracouet. Je hoeft dus nooit te slepen met de skispullen.

Inclusief skipas voor Les Quatre Vallées

De wintersport in Haute-Nendaz boek je bij TUI inclusief 6-daagse skipas. Zo kun je naar hartelust de 412 kilometer skipiste van Les Quatre Vallées verkennen. Met hoogtes tot 3.300 meter garandeert dit gebied genoeg variatie. Vooral beginners en lichtgevorderde wintersporters komen aan hun trekken. Hier wacht maar liefst 107 kilometer blauwe en 202 kilometer rode afdaling op je. Op de Tracouet is de rustige, rode Dent een aanrader. Via deze route ski je helemaal terug naar de rand van Haute-Nendaz.

Wintersport met kinderen in Haute-Nendaz

In Haute-Nendaz hebben ze er alles aan gedaan om het dorp kindvriendelijk te maken. Het kinderland vind je bijvoorbeeld op de flanken van de Tracouet. Binnen enkele minuten sta je al in de sneeuw dankzij de lift op 50 meter van het appartement. In het kinderland leren de kids op speelse wijze slaloms draaien en ravotten ze samen in de sneeuw. Zo mag deze wintersportvakantie nog wel heel lang duren...

Bekijk alle Wintersport vakanties Haute-Nendaz (1)