TUI FLY TICKET SALE
Vliegtickets  Marsa Alam

Vliegtickets Marsa Alam

Retourticket Marsa Alam

Vertrek 4 november 2021 vanaf Amsterdam (15 dagen) 373,-* * Let op! Prijzen zijn exclusief € 15,00 boekingskosten.

Een vliegvakantie naar Marsa Alam is veelzijdig en kleurrijk! Al tijdens de vlucht naar de Egyptische kuststreek valt je oog op de gouden woestijnduinen. Vanuit het luxe hotel, die je gemakkelijk kunt boeken in combinatie met vliegtickets naar Marsa Alam bij TUI, ben je zo bij de Rode Zee. Grote kans dat je tijdens een duikvakantie Marsa Alam een groene zeeschildpad of een zeepaardje spot!

Lees meer over vliegtickets Marsa Alam

Goedkope vliegtickets Marsa Alam retour
Vertrek vanaf Amsterdam
Zitcomfort en service op vluchten van TUI fly naar Marsa Alam
  • Economy
  • 76 cm beenruimte
  • Tegen betaling
  • Comfort
  • 84 cm beenruimte
  • Tegen betaling

Meer informatie over zitcomfort en service

Winterzonvakantie in Marsa Alam

Hoge woestijnduinen, goudgele zandstranden én de magische onderwaterwereld van de felblauwe Rode Zee. Wie toe is aan een kleurrijke en veelzijdige zonvakantie in Egypte, kan bij TUI goedkope vliegtickets naar Marsa Alam boeken. Deze streek in het Afrikaanse land van de farao's ligt in het zuiden van Egypte, direct aan de Rode Zee. En niet ver van de evenaar, waardoor je tijdens een vakantie in Marsa Alam het hele jaar zon en aangename temperaturen kunt verwachten. Regen en bewolking zijn hier een zeldzaamheid! Gelukkig kun je tijdens een vliegvakantie in Marsa Alam altijd een verkoelende duik nemen als het je écht even te warm wordt.

Goedkope vliegtickets naar Marsa Alam

Een luxe vakantie in Egypte waar het je aan niks ontbreekt kan voordeliger zijn dan je misschien zou denken. Verzeker jezelf van een goede vakantiedeal en boek je goedkope vliegtickets naar Marsa Alam bij TUI in de Economy klasse. Of leg jezelf als een echte 'farao' iets meer in de watten en kies voor een retour vliegticket met extra beenruimte in de Comfort klasse. Ook al zijn de piramiden nog lang niet in zicht, je hoeft je tijdens de circa 5,5 uur durende vlucht van Amsterdam Schiphol (AMS) naar Marsa Alam International Airport (RMF) bij TUI geen moment te vervelen! Met de gratis spelletjes, tips en het nieuws in de TUI Cloud vermaak je je gegarandeerd!

All Inclusive duikvakantie in Egypte

Vanaf het vliegveld in Marsa Alam ben je in een kwartier tot een uur rijden bij een van onze luxe hotels van TUI in Marsa Alam, Coraya Bay, El Quseir of Port Ghalib. En de transfer is helemaal gratis, als je bij TUI een pakketreis boekt. Luxe en All Inclusive zijn tijdens een vakantie in Marsa Alam de standaard. Hier kun je bij TUI dan ook alleen maar kiezen uit 4 en 5 sterren hotels. Welk resort je ook kiest, de Rode Zee met de spectaculaire onderwaterwereld is nooit ver. En dat komt goed uit, want dat is nu net waar de Oost-Egyptische kust bekend om staat. Tijdens een duikvakantie in Marsa Alam kun je tussen de gekleurde koralen op zoek dolfijnen, roggen, zeeschildpadden... en nog veel meer!

Veelgestelde vragen Marsa Alam

De vliegtijd van Schiphol naar Marsa Alam bedraagt ongeveer 6 uur.

Via TUI fly kan je vliegtickets boeken naar Marsa Alam.

Ja, via TUI kan je rechtstreekse vluchten boeken naar Marsa Alam.

De prijs van een retourticket naar Marsa Alam is gemiddeld 600 euro. De prijs hangt af van de periode waarin je boekt, er zijn vaak aanbiedingen op vliegtickets. 

In Marsa Alam in Egypte is het 1 uur later dan in Nederland. 

Over Marsa Alam Tijdverschil met NederlandZomertijd: geen tijdsverschil met NL
Wintertijd: 1 uur later dan in NL
Hoofdstad van EgypteCaïro MunteenheidEgyptische pond (EGP) TaalEgyptisch Arabisch Afstand tot Nederland3900 km