TUI FLY TICKET SALE
Vliegtickets  Ivalo

Vliegtickets Ivalo

Alternatieve bestemmingen

Ivalo is momenteel niet beschikbaar als vliegbestemming bij TUI.

Bekijk alle bestemmingen van TUI

Vliegen naar winterwonderland Ivalo

Hoog boven de poolcirkel ligt in het noorden van Finland het rustige dorpje Ivalo. Hier kom je na een vlucht van tussen de 3 en 5 uur (afhankelijk van een tussenstop) terecht in een winterwonderland. Besneeuwde naaldbossen waar ’s nachts het Noorderlicht boven danst, de bevroren Ivalorivier waar ijsvissers hun ding doen en uitgestrekte sneeuwlandschappen die je ontdekt met een sneeuwscooter vormen het decor. Voor een romantische break in de sneeuw zijn vliegtickets Ivalo het perfecte cadeau. Bij TUI kun je meteen een 8-daagse Adventure Week Ivalo bijboeken. Rendieren spotten, opwarmen in de sauna, speuren naar het Noorderlicht en het maken van een huskysafari zijn maar een paar hoogtepunten van deze onvergetelijke reis.

Vliegtickets Ivalo

Kies je bij TUI voor vliegtickets Ivalo? Dan bepaal je zelf in welke klasse je vanaf Schiphol naar het sneeuwparadijs vliegt. Voor extra beenruimte is de Comfort klasse een goed idee. Na het landen op Ivalon lentoasema (IVL) brengt de transfer je naar het hotel in het dorp. Hier krijg je tijdens de Adventure Week thermische kleding, zodat je die zelf niet in de bagage hoeft te proppen. Vlieg je op eigen houtje naar Ivalo? Stop dan vooral veel warme truien en broeken in de ruimbagage die je bij kunt boeken. ’s Avonds kun je alle warme kleding weer uittrekken en opwarmen in de sauna. Duik in je nakie ook eens de sneeuw in om daarna weer de sauna op te zoeken. Zo doen de Finnen dat.

Over Tijdverschil met Nederland1 uur later dan in NL Hoofdstad van FinlandHelsinki MunteenheidEuro TaalFins Afstand tot Nederland2100 km