Vliegtickets  Ivalo

Vliegtickets Ivalo

Retourticket Ivalo

Vertrek 3 januari 2021 vanaf Amsterdam (8 dagen) 394,-* * Let op! Prijzen zijn exclusief € 15,00 boekingskosten.

Stel je eens voor dat je na een vlucht van tussen de 3 en 5 uur in een winterwonderland terecht komt. Dat besneeuwde naaldbossen, het dansende noorderlicht en rendieren je verwelkomen. Dat de sneeuwscooter al voor je klaar staat en dat je met een huskysafari het romantische landschap kunt bewonderen. En dat je daarna opwarmt in de sauna. Na het boeken van vliegtickets Ivalo wordt dit plaatje werkelijkheid.

Lees meer over vliegtickets Ivalo

Goedkope vliegtickets Ivalo retour
Vertrek vanaf Amsterdam
Zitcomfort en service op vluchten van TUI fly naar Ivalo
  • Economy
  • 76 cm beenruimte
  • Tegen betaling
  • Comfort
  • 84 cm beenruimte
  • Tegen betaling

Meer informatie over zitcomfort en service

Vliegen naar winterwonderland Ivalo

Hoog boven de poolcirkel ligt in het noorden van Finland het rustige dorpje Ivalo. Hier kom je na een vlucht van tussen de 3 en 5 uur (afhankelijk van een tussenstop) terecht in een winterwonderland. Besneeuwde naaldbossen waar ’s nachts het Noorderlicht boven danst, de bevroren Ivalorivier waar ijsvissers hun ding doen en uitgestrekte sneeuwlandschappen die je ontdekt met een sneeuwscooter vormen het decor. Voor een romantische break in de sneeuw zijn vliegtickets Ivalo het perfecte cadeau. Bij TUI kun je meteen een 8-daagse Adventure Week Ivalo bijboeken. Rendieren spotten, opwarmen in de sauna, speuren naar het Noorderlicht en het maken van een huskysafari zijn maar een paar hoogtepunten van deze onvergetelijke reis.

Vliegtickets Ivalo

Kies je bij TUI voor vliegtickets Ivalo? Dan bepaal je zelf in welke klasse je vanaf Schiphol naar het sneeuwparadijs vliegt. Voor extra beenruimte is de Comfort klasse een goed idee. Na het landen op Ivalon lentoasema (IVL) brengt de transfer je naar het hotel in het dorp. Hier krijg je tijdens de Adventure Week thermische kleding, zodat je die zelf niet in de bagage hoeft te proppen. Vlieg je op eigen houtje naar Ivalo? Stop dan vooral veel warme truien en broeken in de ruimbagage die je bij kunt boeken. ’s Avonds kun je alle warme kleding weer uittrekken en opwarmen in de sauna. Duik in je nakie ook eens de sneeuw in om daarna weer de sauna op te zoeken. Zo doen de Finnen dat.

Vlucht met hotel boeken?
Over Ivalo Tijdverschil met Nederland1 uur later dan in NL Hoofdstad van FinlandHelsinki MunteenheidEuro TaalFins Afstand tot Nederland2100 km