Vluchten  Canarische Eilanden

Vluchten Canarische Eilanden

Goedkope tickets Spanje

Retourticket La Palma (Santa Cruz)

Vertrek 18 december 2019 vanaf Eindhoven

8 dagen

149,-* * Let op! Prijzen zijn exclusief € 15,00 boekingskosten.
  • Meer dan 200 zondagen per jaar
  • Paradijselijke stranden in overvloed
  • Zomer- of winterzonvakantie in Spanje

Wie goedkope vluchten Canarische Eilanden wil boeken, is bij TUI fly aan het goede adres. De Canarische Eilanden zijn niet alleen ideaal als u van zon, zee en strand houdt, maar ook al u geïnteresseerd bent in bijzondere vulkanische landschappen of watersport. Stel het niet langer uit, maar boek vandaag nog op TUI.nl uw vlucht Amsterdam Canarische Eilanden!

Lees meer over vliegtickets Spanje

5 vliegbestemmingen Spanje

Vliegbestemming Land Vertrekdatum Reisduur Retourprijs*
Fuerteventura Spanje 16 januari 2020 8 dagen 175,-*
Gran Canaria (Las Palmas) Spanje 8 januari 2020 8 dagen 158,-*
La Palma (Santa Cruz) Spanje 18 december 2019 8 dagen 149,-*
Lanzarote (Arrecife) Spanje 4 januari 2020 11 dagen 180,-*
Tenerife Spanje 5 januari 2020 14 dagen 191,-*
* Let op! Prijzen zijn exclusief € 15,00 boekingskosten.
Zitcomfort en service op vluchten van TUI fly naar Spanje
  • Economy
  • 76 cm beenruimte
  • Tegen betaling
  • Comfort
  • 84 cm beenruimte
  • Tegen betaling

Meer informatie over zitcomfort en service

Goedkope vluchten Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko, maar de eilandengroep behoort officieel tot Spanje. Elk van de 7 grotere en 6 kleinere eilanden heeft zijn eigen schoonheid en bijzonderheden. Wat de verschillende eilanden echter met elkaar gemeen hebben, is het feit dat ze dankzij het aangename klimaat allemaal ideaal zijn voor een ontspannen zonvakantie.

TUI fly heeft een uitgebreid aanbod goedkope vluchten naar de Canarische Eilanden voor u.

Kies zelf uw zitcomfort en service

Om uw vlucht naar de Canarische Eilanden (Spanje) nog aangenamer te maken kiest u alleen bij TUI fly uw eigen zitcomfort en service. Kiest u voor Economy dan heeft u altijd de beste deal! In Comfort krijgt u extra beenruimte en kunt u extra bagage meenemen. In Premium heeft u naast extra veel beenruimte ook een all-in service! Alle aangeboden maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inclusief! Kijk voor een overzicht van de voordelen onder TUI fly Services.

Vliegtijd naar Canarische Eilanden, afstand en vertrekdagen

De afstand van Nederland naar de Canarische Eilanden is zo'n 3.600 kilometer. Dat u deze afstand met TUI fly in zo'n 4 à 5 uur overbrugt, laat mooi zien hoe snel u tegenwoordig van Amsterdam naar een heerlijk zonnig vakantieoord zoals de Canarische Eilanden kunt vliegen.

Met TUI fly heeft u zowel tijdens de winter- als de zomermaanden een ruime keuze aan vertrekdagen naar de Canarische Eilanden. Op dinsdag, donderdag en zondag vertrekt ons vliegtuig naar Fuerteventura en Lanzarote. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag gaan we naar Gran Canaria, waar 's winters de dinsdag en donderdag nog bij komen. In de zomer wordt er op maandag, woensdag, vrijdag en zondag naar Tenerife gevlogen, terwijl hier in de winter bovendien de dinsdag en donderdag als vertrekdagen aan worden toegevoegd.

Zin om te boeken? Regel uw goedkope vluchten Amsterdam Canarische Eilanden op TUI.nl!

Over La Palma (Santa Cruz) Tijdverschil met Nederland1 uur vroeger dan in NL Hoofdstad van SpanjeMadrid MunteenheidEuro TaalSpaans Afstand tot Nederland3300 km