Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Nauders

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport in skigebied Nauders kun je actief doen in 3 verschillende landen. Nauders ligt namelijk in het zuidwesten van Oostenrijk, op de grens met Italië en Zwitserland. Verken de 120 kilometer aan pistes in Oostenrijk en Italië of maak een langlauftocht op de 90 kilometer aan loipes tot in Zwitserland. Opwarmen doe je aan het eind van de dag in een van de sfeervolle restaurants in Nauders of in de sauna bij het hotel.

Wintersport in Nauders: op de grens van 3 landen

Tijdens een wintersport skigebied Nauders kun je skiën in 3 verschillende landen. Nauders ligt in het zuidwesten van Oostenrijk op de grens met zowel Italië als Zwitserland. Het dorp behoort tot Skigebied Reschenpass Skiparadies met pistes in Oostenrijk én Italië. Voor je het weet ben je de grens overgestoken. De 120 kilometer aan pistes van het skigebied zijn opgedeeld in allerlei niveaus zodat er voor zowel beginners als gevorderden genoeg uitdaging te vinden is. De zachte poedersneeuw en de imposante bergtoppen van de Alpen zorgen voor een indrukwekkend decor. Overigens kun je tijdens een wintersport Nauders ook goed langlaufen op 90 kilometer aan loipes die tot in Zwitserland lopen.

Opwarmen in het culturele Nauders

In de avonduren zorgen de sfeervolle restaurants voor vermaak tijdens een wintersport in skigebied Nauders. Terwijl je smult van Kaiserschmarrn is het uitzicht op de imposante Reschenpass met zijn besneeuwde dennenbossen onvergetelijk. Na een dag vol sneeuwpret kun je er natuurlijk ook voor kiezen om op te warmen in de sauna bij het hotel van TUI. Cultuurliefhebbers kunnen, naast om de middeleeuwse burcht van Naudersberg en de Finstermünz ook niet om de Leonhardkapelle in het centrum van Nauders heen. Deze kerk wordt gesierd met bijzonder oude muurschilderingen en is om die reden zeker een bezoek waard. Een sleutel is op te halen in het gemeentehuis.

Bekijk alle Wintersport vakanties Nauders (4)