Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Qawra

Qawra ligt in het noorden van Malta en is je ideale vakantieadres als je op zoek bent naar een zonvakantie maar ook wat wilt ondernemen. Geniet op het populaire strand Sunny Coast van de zilte zeelucht. Of breng een bezoek aan Popeye Village, een gekleurd dorpje dat speciaal gebouwd werd als decor voor de film Popeye. Alleen al vanwege de ligging aan de prachtige baai een bezoek waard tijdens een vakantie Qawra!

Strandvakantie op Sunny Coast

Nadat je bent geland en je appartement van TUI naar wens hebt ingericht, wandel je binnen no time richting het centrum. Het centrum is klein en bestaat enkel uit een paar straten. Wel zijn er tal van leuke barretjes, knusse boetieks waar je leuke souvenirs in kunt slaan. Het verkennen van de stad zou je maar zo naar Sunny Coast kunnen leiden. Dit strand, gelegen aan de oostkant, is het drukst bezochte strand van Qawra is Sunny Coast. Vanaf de rotsplateaus duik je zo het water in. Ligbedden, parasols, toiletten en douchen; dit strand heeft alle faciliteiten in huis voor een zonovergoten strandvakantie in Malta.

Popeye Village op Malta

Tijdens een vakantie Qawra is het dorpje 'Sweet Haven' ook zeker een bezoek waard. Als je door dit dorp wandelt zie je één grote filmset die speciaal gebouwd is voor de opnames van de film Popeye. Het dorpje wordt daarom ook wel 'Popeye Village' genoemd. Nadat je hier uitgekeken bent, neem je een frisse duik in het heldergroene water bij de haven. Voor autoliefhebbers heeft een vakantie in Qawra ook wat leuks in het verschiet. Kijk je ogen uit in het Classic Car Collection Museum, waar allerlei soorten oldtimers staan opgesteld.

Bekijk alle vakanties Qawra (8)