NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Cefalù

Over een All Inclusive in Cefalú op het eiland Sicilië hoeven jij en je gezin niet lang na te denken. De kinderen vermaken zich uitstekend in het All Inclusive waterpark en ben je er in september dan geniet je met ze mee tijdens een ijsproeverij op het Sherbeth festival. Dool rond in het levendige centrum van Cefalu, waag je tot de top van de berg La Rocca en geniet van de bbq-avond bij het hotel van TUI.

Tropische sferen in Cefalú

Op het Italiaanse Sicilië ligt het pittoreske Cefalú direct aan de voet van de hoge rots, La Rocca. Met een ligging aan de Middellandse Zee, omzoomd door steile berghellingen en in het bezit van een authentiek centrum is het voormalige vissersdorp Cefalú uitgegroeid tot een aantrekkelijke badplaats. Loop via de smalle steegjes vanuit het All Inclusive hotel van TUI langs de vele traditionele koffiehuisjes voor je bij het centrale Piazza Duomo uitkomt. Het eerste dat je ziet is de kathedraal di Cefalú omgeven door gezellige terrassen en onder palmbomen. Waan je in tropische sferen onder het genot van een Marsala wijn.

Op de top van Sicilië

Ben je in september in de gelegenheid om Cefalú te bezoeken? Pak dan het Sherbeth festival mee. Cefalú stikt dan van de plekken waar je in het dorp en aan het strand ijs kunt proeven. Je doet je kinderen daar zeker een plezier mee. Ben je toe aan wat meer actie? Klim dan naar de top van La Rocca voor een bijzonder uitzicht over de Middellandse zee en het dorp. Van zo’n stevige klim krijg je trek, dus snel terug naar het hotel voor een bbq-of Siciliaanse avond aan het strand. De volgende dag staat er een kanotocht op de planning. Of verken je liever de zee al windsurfend terwijl de kinderen rondspetteren in het All Inclusive waterpark.

Bekijk alle All Inclusives Cefalù (1)