Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

All Inclusive Kirchberg

Aan actie geen gebrek tijdens een All Inclusive Kirchberg. Dit pittoreske dorpje in de Oostenrijkse regio Tirol ligt namelijk in het grootste e-bike gebied van de Alpen. Zo kun je de 2.362 meter hoge Groβer Rettenstein beklimmen en uitkijken op het indrukwekkende berglandschap. Bijkomen doe je in het luxe hotel van TUI. Zo is het aan de rand van het buitenzwembad met bergzicht goed toeven met schnaps en Käsespätzle.

Fietsen door het grootste e-bike gebied van de Alpen

Zet de fiets maar vast klaar, want tijdens een All Inclusive Kirchberg vier je vakantie in het grootste e-bike gebied van de Alpen. Kirchberg is een pittoresk dorp in de Oostenrijkse regio Tirol aan de voet van de 170 meter hoge Goasberg. De 2.362 meter hoge Groβer Rettenstein ligt iets verderop en nodigt uit voor uitdagende beklimmingen. Onderweg pauzeren bij een van de alpenhutten en onder genot van een apfelstrudel genieten van het indrukwekkende berglandschap is een aanrader. Maar ontspannen kun je ook doen in het All Inclusive hotel van TUI. Vooral aan de rand van het buitenzwembad met bergzicht is het goed toeven onder de zon.

Een romantische wandeling door Kirchberg

Romantici opgelet! In het centrum van Kirchberg viert de romantiek hoog tij. De klinkerstraten, knusse cafés en de kabbelende beek Aschauer Ache zorgen ervoor dat Kirchberg een pittoreske uitstraling heeft. Hand in hand flaneren doe je vanwege de schilderachtige omgeving bijna automatisch. Tussendoor kun je in het luxe hotel van TUI smullen van de lunch en proeven van het typisch Oostenrijkse Käsespätzle. Over typisch Oostenrijks gesproken: Bezoek tijdens de All Inclusive Kirchberg zeker eens de schnapsbranderij Erber in het nabijgelegen Brixen im Thale. Hier kun je proeven van het bekende wintersportdrankje ‘schnaps’.

Bekijk alle All Inclusives Kirchberg (2)