Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

All Inclusive Cabanas

Geniet van een ontspannen zonvakantie in de Portugese Algarve tijdens een All Inclusive Cabanas. Het ontbreekt je aan niets tijdens je verblijf in dit voormalige vissersdorpje aan de Golf van Cádiz. Lekker zonnen op het Fuseta strand en zorgeloos luieren aan het zwembad met een verkoelend drankje, heerlijk! En voor een beetje variatie maak je een wandeling door het beschermde natuurgebied Ria Formosa.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Cabanas vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Zorgeloze zonvakantie aan de Portugese kust

Voor zon, zee en ontspanning aan de Portugese kust zit je helemaal goed met een All Inclusive Cabanas. Dit dorpje aan de Golf van Cádiz ligt aan een schitterende lagune waar zich enkele kleine eilandjes bevinden. Steek met een bootje de lagune over en strijk neer op het Fuseta strand om in de Portugese zon aan je vakantiekleurtje te werken. Of blijf lekker hangen bij het zwembad van het luxe 4 sterren Robinson hotel. Smeer je goed in en installeer je met een spannend boek op een van de ligbedden. Tussen het lezen en zonnen door maak je af en toe een bommetje in het zwembad en haal je een tropische cocktail voor jezelf bij de beachbar om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken. En als het niet bij één drankje blijft is dat helemaal prima, je bent immers All Inclusive in Cabanas!

Ontdek natuurgebied Ria Formosa in Cabanas

Naast zon, zee en strand heeft Cabanas nog meer te bieden. Bijvoorbeeld het natuurgebied Ria Formosa, een schitterend beschermd gebied waar je veel verschillende soorten trekvogels kunt zien. Ook zijn er in de buurt van het hotel van TUI een aantal fietsroutes aangelegd. Ideaal om tijdens je vakantie in Cabanas op een sportieve manier de omgeving te verkennen. Na een indrukwekkende fietstocht geniet je in het hotel van TUI van het uitgebreide buffet. Veel trek? Vul met een gerust hart voor een tweede keer je bordje, over de kosten hoef je je immers niet druk te maken.

Bekijk alle All Inclusives Cabanas (2)