Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

All Inclusive Santa Cruz

Op het Portugese eiland Madeira is het authentieke dorpje Santa Cruz de ideale vakantieplek voor waterratten. Op het Praia das Palmeiras is namelijk een zwembad te vinden met water van de Atlantische Oceaan. Om ook het Madeira Santa Cruz Aquapark niet te vergeten. Bijkomen doe je tijdens een All Inclusive Santa Cruz met een glas Madeira wijn in het luxe hotel van TUI. Of door de zonsondergang te bewonderen vanaf de promenade.

All Inclusive Santa Cruz

Een luxe All Inclusive in Santa Cruz

Waterratten kunnen hun hart ophalen tijdens een All Inclusive Santa Cruz. Het dorpje is een van de oudste plekken op het Portugese Bloemeneiland Madeira en ligt aan de rand van de hoofdstad Funchal. Overdag is het goed toeven op Praia das Palmeiras waar een zwembad met water uit de Atlantische Oceaan te vinden is. Met een beetje mazzel zie je in de verte walvissen en dolfijnen voorbij zwemmen. Al kun je natuurlijk ook een walvisexcursie maken en deze dieren hopelijk van dichtbij bewonderen. Aan het eind van de dag staan in het luxe hotel van TUI het diner en de Madeira wijn voor je klaar. Bom proveito!... eet smakelijk.

Flaneren op kleurrijk Madeira

De volgende dag is het tijd om Santa Cruz beter te verkennen. Omdat het dorp tegen een heuvel is opgebouwd kronkelen de straatjes omhoog. De witte huizen met oranje dakpannen steken schilderachtig af tegen de groene palmbomen en struiken. Bijkomen van het flaneren doe je bij de middeleeuwse Igreja Matriz kerk die in Manuel-stijl is gebouwd. Al is het ook goed toeven in het Madeira Santa Cruz Aquapark waar de spetterende glijbanen en zwembaden zorgen voor een dag vol waterpret. In de avonduren kun je tijdens een All Inclusive Santa Cruz niet om de promenade heen. Hier zie je tussen de palmbomen door de zon langzaam wegzakken in de Atlantische Oceaan.