Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Vakantie Santa Cruz

Kleurrijk gaat een vakantie Santa Cruz wel worden. Dat heeft alles te maken met het fotogenieke gezicht van dit dorpje op het Portugese eiland Madeira. Het fonkelblauwe water van de Atlantische Oceaan, witte huizen met oranjekleurige dakpannen en tropische botanische tuinen vormen het decor. En dan hebben we het natuurlijke zwembad op het strand én het Madeira Santa Cruz Aquapark nog niet eens genoemd. Waterpret verzekerd!

Waterpret aan de Atlantische Oceaan

Romantisch Madeira ontdek je tijdens een vakantie Santa Cruz. Het onontdekte dorpje aan de rand van hoofdstad Funchal heeft namelijk een strand dat omringd wordt door hoge kliffen. Terwijl de golven van de Atlantische Oceaan tegen de rotsen beuken kun jij veilig zwemmen in het natuurlijke zwembad. Het zwembad staat in contact met de zee, dus met elke golf wordt er nieuw water aangeleverd. Over water gesproken: Sjees in het Madeira Santa Cruz Aquapark van de glijbanen of ga mee op walvisexcursie en spot potvissen en met een beetje geluk bultruggen.

De kleuren van Madeira

Een promenade met palmbomen en terrassen, kronkelige straatjes met witte huizen vol oranjekleurige dakpannen en de fonkelende Atlantische Oceaan; Santa Cruz is niet alleen kleurrijk, maar ook enorm fotogeniek. Vergeet voor een vakantie Santa Cruz dan ook niet om de camera op te laden. Nog meer kleur vind je in de hoofdstad Funchal die bekend staat om zijn botanische tuinen. In Madeira Botanical Garden de orchideeën, sinaasappelbomen en azalea’s bewonderen raden we aan. De fluitende papegaaien zorgen ondertussen voor een natuurlijk achtergrondmuziekje.

Bekijk alle vakanties Santa Cruz (1)